WhatsApp OLAYLARI!!

sadolaswegas

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayatımızda vazgeçemediğimiz şeylerden birisi de şüphesiz WhatsApp. Ben de üşenmeyip komik,eğlenceli WhatsApp olaylarını derledim.Umarım Beğenirsiniz..

Hatalarımı,Eksiklerimi ve Düzeltmem gereken şeyleri yorum olarak belirtirseniz sevinirim.Ayrıca kanalıma abone olarak,videoları beğenerek bana destek olabilirsiniz.Hepinize iyi günler,iyi forumlar..

sadolaswegas

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sondaki O Bitme müziğini Montajda Silmeyi Unutmuşum üzgünüm :/[DOUBLEPOST=1437254443,1437253675][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Facebook Sayfamızı Beğenirseniz Sevinirim

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Tek hatan videonun düzenlemesi bitip renderladıktan sonra üşenip videoyu kontrol etmemiş olman ve bunu Youtube'a atmakla kalmayıp buraya konu açman ve de bize izletmen dostum.

sadolaswegas

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek hatan videonun düzenlemesi bitip renderladıktan sonra üşenip videoyu kontrol etmemiş olman ve bunu Youtube'a atmakla kalmayıp buraya konu açman ve de bize izletmen dostum.
Haklısın kontrol için sadece başta ses problemi oluyor mu diye baktım o kadar.Ancak Videonun Sessiz Kısmını İzlemeyebilir/Videoyu İzlemeyebilirdin.[DOUBLEPOST=1437299178,1437262264][/DOUBLEPOST]
Yeni Videomuz Yayımlandı