- En iyi cevaplar
- 0
Nerede uyanık kalan arkadaşlarım ? Hadi gelin sohbet edelim !!!
Ahmet abi herkese benden Çay !!!!!
Ahmet abi herkese benden Çay !!!!!
î so sorry. î don't understandYo what's up?
Ben derim yo whats up? sen anlarsın naber nasıl gidiyor?î so sorry. î don't understand
K013 cihazımdan gönderildi
Çay söyleyeyim abime iyi gelirBen derim yo whats up? sen anlarsın naber nasıl gidiyor?
Ahh hala ağzımda çekirdek tadı var ya uff.
Tahminen 6 - 7 kilometre full çekirdek çıtlayarak gezdik arkadaşla ve bunu her gece yapıyoruz artık eve dönerken sanki omurgama iğne batırıyorlar fena acıyor sırtım sağ sol yaptığımda ayaklarımı zaten ağrıdan hissetmiyorum ama değiyor çok güzel meakanlar buluyoruz değişik yerlerini geziyoruz inegölün.Çay söyleyeyim abime iyi gelir
İyi iyi gezin sizTahminen 6 - 7 kilometre full çekirdek çıtlayarak gezdik arkadaşla ve bunu her gece yapıyoruz artık eve dönerken sanki omurgama iğne batırıyorlar fena acıyor sırtım sağ sol yaptığımda ayaklarımı zaten ağrıdan hissetmiyorum ama değiyor çok güzel meakanlar buluyoruz değişik yerlerini geziyoruz inegölün.![]()
Gelenek oldu artık bir de leblebi alıyoruz artık benden de içecekler ohh missİyi iyi gezin sizAma çekirdeğe please stop ! Deyin
Çekirdek'i çekirge diye okudum.Büyük başarı ...Ben derim yo whats up? sen anlarsın naber nasıl gidiyor?
Ahh hala ağzımda çekirdek tadı var ya uff.
Evet gençler partiye devam !!Başlığı öyle bir koymuşsunki
bende uyanıklar nerde gelin bi trollük yapalım felan diyosn zanettim![]()
Güzel bir hikaye sanki yaşadım güzel anlatmışsın bayaGelenek oldu artık bir de leblebi alıyoruz artık benden de içecekler ohh missdaha bu gün yanlışlıkla tenha bir alana saptık geziyoruz o alanda da köpekler çok olur aslın da köpeklerin bulunduğu yerden uzaklaşmak için başka yere saptık.Sokak ta 2 tane sokak lambası var ve aralarında 100 emtre var mübarek bir baktım ileride motorlu birisi etrafında 4 - 5 kişi paket sesleri geliyor bir birlerine veriyorlar az daha yaklaştık o tarafa biz de az değiliz ha dıştan bakıldığında serseri gibi gözüküyoruz e tabi boy da var bir şey sanmıyorlar bizi dikkat ettim adamlar bonzai satıp alıyorlar
anasını satayım dedim kaptır aşağı dedim arkadaşa.Kaptırırken soldan iki kişi geliyor artık kafa mı bulmuşlar bilmiyorum ama bulmamışlardır kesin çünkü yarı kürtçe yarı da küfürlü küfürlü konuşuyorlardı bağıra bağıra dedim arkadaşa kaptır alt sokak ta mübarek topu topu 50 metre genişliğinde 6 tane sokak lambası var O_O ciddiyim acaib şaşırdık orada tam o sokağa ilerlerken bir anda bir şey fark ettim hızlıca arkama döndüğüm de birisi bize doğru orta hızla yürüyerek yaklaşıyordu fakat ben kafayı çevirdiğimde direk sırayla dizilmiş minibüs - arabaların arkasına geçti dedim ki arkadaşa çaktırmadan alt sokağa kaptır (koşmuyoruz sadece orta hızda yürüyerek geziyoruz.) oraya inerken yine birisi var artık birisi pardon dese adamı döveceğiz o derece bir hal aldı bizi bi baktım o kişi bizden tırstı doğal davranmaya başladık oradan da caddeye çıktık oradan kültür park ordan da eve gittik böyle güzel bir macera kaldı aklımızda ve bu gün yine gezeceğiz oraları
![]()
No Welcome to Hell.Here. Ama I'm late. Lawl.