ByVandetta
BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
- En iyi cevaplar
- 0
Peki yanınıza alabilirmisiniz? sizden bir şeyler ögrenirim. ??Takım değil aslında sadece craftolia için yapı yapan bir avuç adamız ..
Peki yanınıza alabilirmisiniz? sizden bir şeyler ögrenirim. ??Takım değil aslında sadece craftolia için yapı yapan bir avuç adamız ..
malesef .. akademide gelişebilirsin .Peki yanınıza alabilirmisiniz? sizden bir şeyler ögrenirim. ??
Tamam teşekkürler cevap verdiginiz için teşekkür ederim. gece gece yordum sizi kusura bakmayın iyi geceler.malesef .. akademide gelişebilirsin .
TeşekkürlerAna bina oldukça güzel, aşağıdaki gemi detayı da hoşuma gitti. Bulutlar zaten söylenmiş. Eline sağlık.
EstağfirullahTamam teşekkürler cevap verdiginiz için teşekkür ederim. gece gece yordum sizi kusura bakmayın iyi geceler.
TeşekkürlerElinize emeginize sağlık. Başarılarınızın devamını bekliyorum![]()
Eğer bulut konusunda rahatsız olduysan eleştiriğe açık olmadığını konuda belirtebilirsinTeşekkürlerbakıyorumda herkes mimar kesilmiş işimizi bize öğretiyorlar neyse saolun .. ben de bulutları böyle seviyorum konu bitmiştir ..
Güzel bir yapı olmuş gördüğüm kadarı ile bulutlara laf edilmiş ama biride çıkıp demiyorki böyle biryer imkansız takmışlar kafaya bulut bulut o bulutlar göze hoş gelmiyor olabilir ama en azından yenilikçi bir şekilde düşünüp rüzgar itiyormuşcasına yapmaya çalışman hoş bir şey olmuş bu değerli yapı için teşekkürler...Teşekkürler![]()
Burada icraatını sunduğuna göre hertürlü görüşe açık olması gerekir. Yanlış mıyım?Eğer bulut konusunda rahatsız olduysan eleştiriğe açık olmadığını konuda belirtebilirsin![]()
Bulutların belirli şekilleri varda benmi bilmiyorum? Bulut dediğimiz su damlacıkları içeren serbest bir hava kütlesi ve tamamiyle rastgele şekil alan bir oluşum değil midir? Bulutların yapıyla uymadığını söyleyebilirsiniz ama bu yazdığınız bana sizin eleştiriyi gerçekten iyi niyetle değilde sadece eleştiri yapmak adına eleştiri yaptığınız düşüncesini verdi.Bulutlar hariç güzel diyecektim fakat bulutları bulut şeklinde yapmayı dene.
Bulutlar doğal bir oluşumken yapı dediklerimiz insan yapımıdır. Konsept olarak baktığımız zaman bulutlar tam olarakta yapı kapsamına girmiyorlar. Bkz:Bulutlarda yapıdır sonuçta elle yapıyorsunuz kendileri oluşmuyor![]()
Siz bunu Minecraft üzerinde elle yapıyorsunuz kendisi oluşmuyor yalnız... Ayrıca yağmur falan dağıttığıda yok. Bu bakımdan bence yapı kapsamına girer.Bulutların belirli şekilleri varda benmi bilmiyorum? Bulut dediğimiz su damlacıkları içeren serbest bir hava kütlesi ve tamamiyle rastgele şekil alan bir oluşum değil midir? Bulutların yapıyla uymadığını söyleyebilirsiniz ama bu yazdığınız bana sizin eleştiriyi gerçekten iyi niyetle değilde sadece eleştiri yapmak adına eleştiri yaptığınız düşüncesini verdi.
Bulutlar doğal bir oluşumken yapı dediklerimiz insan yapımıdır. Konsept olarak baktığımız zaman bulutlar tam olarakta yapı kapsamına girmiyorlar. Bkz:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Özellikle konsept olarak baktığımız zaman diye belirttim. Ek olarak vikipedi sayfasına bakarsanız yapıyı fiziki oluşumlar olarak tanımlıyor. Sizin mantığınıza göre ilerlersek bu çalışma sanal bir ortamdadır ve bir yapı olarak adlandıramayız.Siz bunu Minecraft üzerinde elle yapıyorsunuz kendisi oluşmuyor yalnız... Ayrıca yağmur falan dağıttığıda yok. Bu bakımdan bence yapı kapsamına girer.
Bu çalışmayı sanal ortamdan gerçek dünyaya taşıyabiliriz bu durumda o bulutlar insan yapımı ve bir yapı olurlarÖzellikle konsept olarak baktığımız zaman diye belirttim. Ek olarak vikipedi sayfasına bakarsanız yapıyı fiziki oluşumlar olarak tanımlıyor. Sizin mantığınıza göre ilerlersek bu çalışma sanal bir ortamdadır ve bir yapı olarak adlandıramayız.
Düzenleme: Çalışma güzel olmuş, portaldaki mor renk ve quartzın beyaz karışımı bunlara ek olarak uçan bi ada şeklindeki konsept gerçekten takdir edilesi olmuş.