Wictoria 1#Bölüm WATSONNN!!!!!

jack_26

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Jack:Aghh noğuldu bana ?
Watson : ahaa evet bi döküntünün çalışacağını bilmezdim ama WAY CANINA sunada bakın Jack Kowalski 1952 yılından kalan bir test deneği vuhuu .
Jack: Dur sen ne test ? denek?
Watson: Lütfen bayım biliyorsunuzzzdaa sikt*r uww tarihniz biraz eskihaa neyse bir dost bulduğma sevindim bu külüstüre tekme atmanın seni açacagını hiç tahmin etmezdim ama bunu denediğim diğeer bilgisaylarda nedense denekleri öldürdü neyseki sen sanşlısın senin denetmenin biraz eskiymiş
Jack: Dur ne bu şeye tekme attın ve bu beni ÖLDÜREBİLİRMİYDİ.
Watson: BENDE bir insanız 1aydır burda insanları kurtarmaya ve ne oldgunu anlamaya çalışıyorum
uyandığımda başım ağrıyordu bilgisayardan bir ses geliyordu başımı çok ağrıtıyordu onu kırdım ve biliyormusun ağrım geçti.
Jack: dur dur dur burası neresi?
Watson : ehmm anladığım kadarıyla uzun zaman önce bir şey insanları test yapmak için kaçırmış ama sanırım farklı tarhiten insanlarıda esir tutmuşlar belki sonuç farklı olur diye.
Jack: eghh tamam .Dur sen insanmısın ?
Watson :NE gibi gözüküyorum TENEKE PARÇASIMI tabii ki İNSANIM
Jack: Neyse seni veya burayı sorgulamayacagım sadece bu iğrenç yerden gidelim.
Watson : Ben burda biraydır kalıyorum ve sanırım sadece birtane çık-
DİKKAT : BZZPPPPPPP BZZPPPPPPPPP
watson: HASSİKİT** YAT YERE
jack: ne oluyo-
Watson: SADECE SAKLANN!!!
DİKKAT: Aghh lütfen test alanını boşaltın.

Wictor:Aghh çekil önümden teneke aghh evet jordon jeymi julie LANN JACK jack nerde LAN TEST DENEKLERİNDEN SADECE 1 TANESİ BU DENEK VE SİZ ONU KAYIPMMI ETTİNİZ. AGHH ÇILDIRICAM SANKİ ARTIK BAŞKA İNSAN BULABİLİRMİŞİM GİBİ SADECE BU ODADAKİ İNSANLAR BİZE YARDIM EDEBİLİR SİZİ SALAK ROBOTLAR BAŞKA İNSAN KALMADI!!! BUNU AKLINIZA SOKUN VE BANA ÇABUK O DENEĞİ BULUNNNNNNN.

Jack: Başka insan yokmuuu!!!!!?!?!?!
Watson: evet sanırım biz son insanlarız.
Jack: Bu korkunç bu serefşizi indirip tüm insanları uyandırmalıyım.Ne 1 saniye 1 SANİYEE
Watson o az önce Julie mi dedi ?
Watson: ee evet ?
Jack: yoksa Julie kowalski mi?
Watson: bakalım evet burda Julie kowalski oda senin gibi 1952 den getirilmiş.Bir dedektifin eşiymiş.
Jack:WATSON O BENİM KARIM!!!
Watson: NEEE! onu ordan dur dur.sakın kontrollere tıklama yanlış bir harekette denek ölüyor.
Jack:Anlamıyorsun watson onu ordan çıkarmam lazım .Bu ib** onun durduğu şeyi açabilirmi
Watson: Büyük bir ihtimalle Victor denilen kişi burayı yönetiyor sanırım evet açabilir.
jack: O zaman onunla yüzleşelim ve poposuna tekmeyi basıp Julieyi ordan çıkaralım.
Watson: Aghh bu delilik olurdu ama burdan çıkmak için değer.Su boru hattından onun odasının yanına gidebilir sanırım.
...15Dakika sonra

Victor: aghh yine ne va- AGHH Seni küçük Watson seni ilk buluduğumda öldürmeliydim.

Watson: aghh ehmm tabi de neden ki?
Wictor:Hatırlamıyorsun ilginçççç ne aman ALLAHIM Robot Yasaları adına Jack Kowalski watson bu herifi sen mi getirdin onu bana verirsen seni affedebilirim.

Watson: EVREKAAA.... Al senin olsun
Jack: Ne seni hayinnn.
Watson:(fısıltılı)Merak etme bu bir plan ona yakın olursam kontrolünü çalabilirm sen sadece onun dediklerini yap onun oyununu oyna işimiz bitince sen ben ve eşin burdan gidicez.
Jack: Seni yav**k o****pu bana söz vermiştin.(göz kırpar)

Wictor:Aghh watson bu adamadamı neyse seni affediyorum Ve sen jack beni çok uğraştırdın 2567 denek içinde sadece sen bu teste uygunsun.

jack: Eğer testin sonunda senin **ına tekmeyi basabilirsem kabul ediyorum.

Wictor:harikaa şimdi watson ve sen şu platforma gidiyorsunuz ve bu testi geçeceksiniz.Ve bu testi çözeceksiniz.Yanlız Uyarmalıyım kaybeden ateşe düşer kazanansa istediği kişiyle burdan çıkabilir.

Watson: DUR NE BENİ ALMIŞTIN YANINA NEDEN BENDE TESTE GİRMEK ZORUNDAYIM.

Wictor:HAHAH hayır watson o kadar kolay deyil önce kendini kanıtla sonra gel.Test deneklerimin 124ünün kilidini açtın 123te 1 i hayatta ve şanslıyım ki o benim aradığım adam.

Jack:Kabul ediyorum.

....Platforma çıkartılırılar....Sol kolları ve ayakları keleçeplenir ve bir pervaneye bırakılırlar.

Wictor:AHHH BE ÖZLEMİŞİM TEST YAPMAYI. Neyse amaç basit sağ elinizle birbinize vurup anahtlarınızı ağızlanızla iplerden almaya çalışakcaksınız.

Jack:watson bu bana ihanet ettiği için .
...ilk Denemede anahatarı alır...

jack: üzgünüm watson ..
watsonu iter.

watson: Hayıırrrrrrrrrrrrrr...

watson ateşlere düşer.

jack:ee hadi bana ödülümü var burdan gidicem ve eşimde benimle gelicek.

Wictor:Evet o konuda sanırım beni watson sandın sana yalan söledim MUHAAHHA.ŞİMDİ SIRADAKİ TESTE GEÇELİM.

JACK:seni yav..K heriffffffffffffffff.AMAN TANRIM WATSONNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!ben ne yaptımm..

...............................................Devam edecek.............................................. Umarım beğenirsiniz