Wifi sifre kirma

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Telefonumu rootluyucam
Kullana biliceyim sifre kirma veys sifreyi gosteren olmadi bedavs internete gure biliceyim uygulama varmj ?

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Kardeşim internetin parasını verenler enayi mi?Ne yüzle bu tür konular açıyorsunuz?Gidin en kötüsü 20 TL ye İnternet bağlatın bağlatmıyorsan kullanmayacaksın!

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim internetin parasını verenler enayi mi?Ne yüzle bu tür konular açıyorsunuz?Gidin en kötüsü 20 TL ye İnternet bağlatın bağlatmıyorsan kullanmayacaksın!
Arkadaşım bilip bilmeden konuşma babami isden ayrildi belki veya gelirimiz cok az ola bilir bi cok sey ola bilir belliki interneti baglatmamamizin bir sebebi var yardimi sendenmi istedim ? Yoksa senj konuya zorla mi cagirdim ?

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet enayiler :) bu biraz kaba tabir oldu ama en azından bu işten anlamaynlar boşa para veriyorlar diyebilirim.
Ben THT'nin bir üyesiyim sizinde katılmanızı tavsiye ederim ve arakdaşım kullanacağın programlar şunlar ; (Android için)
Wifi map,Wps-Wpa Tester,Wifi-Kill(Bağlı olduğun wifidaki kullanıcıların internetini keser.),BsWifiCracker
Bunları kullan mutlaka biri çalılşacaktır.

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Bah şimdi onun çocuğu felan yohmu ona beleşe bir oyun yühle oyun yühlenirken çocuh tan 1 bardak su iste o arada git bak :(

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
O komşunun yaşı kaç sen söyle 2-3 senaryo yazıyım.[DOUBLEPOST=1428659134,1428659081][/DOUBLEPOST]Bu arada @GameWarrior Yasahlanmış :/ Bir reportun gücü adına :/

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet enayiler :) bu biraz kaba tabir oldu ama en azından bu işten anlamaynlar boşa para veriyorlar diyebilirim.
Ben THT'nin bir üyesiyim sizinde katılmanızı tavsiye ederim ve arakdaşım kullanacağın programlar şunlar ; (Android için)
Wifi map,Wps-Wpa Tester,Wifi-Kill(Bağlı olduğun wifidaki kullanıcıların internetini keser.),BsWifiCracker
biz enayi değiliz kul hakkı yemekten başka bir şey yapmıyorsunuz öbür dünyada hesabı sorulur sizden kaçak internet veya kaçak elektrik kullanıyorsanız

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
2002? THT üyesi olmak?