Win 8.1 Teknik Sorun

VorBow

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sa. arkadaşlar bu gün bilgisayarıma win 8.1 yükledim win7'yi desteklemiyormuş yükledim fakat internette gezinirken bir tuhaf oluyor full hd 1920x1080 bu çözünürlükte fakat bir anda simgeler büyüyor ve ekranın dışına taşıyor onu düzelttim ama düşü ayara alıp hepsini yerine çektim fakat şu sol alttaki başlat butonuna basıyorum açılmıyor bir şeyi açınca sağ üstteki kapat seçeneği çıkmıyor sağ alttaki internet simgesi kafayı yemiş kısacası geri yüklemeyle ancak oluyor oda uzun iş sürekli onu yapamam çözümü bilen var mı ?

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pek anlamadım ama farklı bi format cd sinden tekrar atmayı dene derim (bugün birleşik yazılır)

VorBow

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yeni bilgisayar klavyesine alışamadım sabahta oldu 1920x1080 idi düşürdüm baktım simgeler ekran dışına kaçmış :ha: sonra 1920x1080 yaptım düzelttim fakat şu alttaki görev çubuğu gine aynı arızayı verdi sol alttaki wnidows tuşu açılmıyordu zorunlu yeniden başlattım düzeldi emin olamıyorum neyin yaptığını internetten film izliyordum bir anda oldu şimdi normal[DOUBLEPOST=1405974861,1405961552][/DOUBLEPOST]Buldum sonunda youtubeden video izlerken simgeler evrim geçiriyor yani yazıları görev çubuğunun üstüne taşıyor fakat kapatıp açınca düzeliyor çözümünü bilen var mı ?[DOUBLEPOST=1405988156][/DOUBLEPOST]ÇÖZÜLDÜ---------
Sonunda çözümü buldum sorun choremedenmiş internet explorer gayet normal açıyor chromun ayarlarında ise win 8 uyumluluğunda başlat diyor o seçenekle girince her hangi bir sorun çıkmıyor @UgurcanMKA arkadaşıma yardımları için teşekkür ederim