merak ediyorum bilgisayarci minecrafti bilecekmi :sırıtmak:
Bilmem artık ta gidip adama minecraft açılmıyor demem :sırıtmak: OpenGL ve ekran kartı driverimi kontrol et derim[DOUBLEPOST=1374537029,1374512875][/DOUBLEPOST]Güncel. Arkadaşlar ne yaptıysam olmuyor ya ne bunun sorunu?[DOUBLEPOST=1374617378][/DOUBLEPOST]Güncel

[DOUBLEPOST=1374688491][/DOUBLEPOST]
bir bakayim[DOUBLEPOST=1374448142,1374447920][/DOUBLEPOST]
kendim yükledim bu crack istemez ve win8 benim pcde aciliyor
Uyumluluk Sorunlarından bir şey çıkabilir belki. O ayarları dene. Ayrıca Benimde Windows8 denediğim tüm sürümler sorunsuz çalışıyor.
Yukarıda yazdığın gibi This can usually be fixed by updating the video card drivers. Demiş yani güncellemen lazım ama güncellemişsin sen en iyisi bir bilgisayarcıya götür ama son çare olarak götür.Yardımcı olmaya çalışacağım kardeşim.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim

Sorun dendiği gibi ekran katrı driverinden kaynaklanıyormuş ama ben AMD nin dandik driver desteği sayesinde yeni çözdüm

. Driver sitesinden ekran kartı modelinizi ve windows modelinizi seçip search a bastığınızda 2 seçenek çıkıyor. 1. Update tool. Bu benim hep kullnadığım, hiçbir işe yaramayan şey

2. İse latest driver yani son çıkan driver. Bunu indirip kurduğumda sorun inanılmaz şekilde çözüldü.