Win 8 Minecraft Açılmıyor

OnlineHastasii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bir bakayim[DOUBLEPOST=1374448142,1374447920][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kendim yükledim bu crack istemez ve win8 benim pcde aciliyor

Kardeşim ben henüz oyunu açamadığım için .minecraft dosyası belirmedi. Bana onu upladlayabilecek olursa roaming e atar birde öyle denerim. Versiyon uyumlu olması gerekir tabii. Bu linkteki 1.5.2 mi?

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bu linteki 1.5.2 1.6.2nin crack2gündür calismiyor neyse ben evden uzaktayim wifiden baglaniyorum .minecrafti upload yapmam cok zor zaten bunu indirdiginde acarsin otomatik.minecrafti yükler

OnlineHastasii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bu linteki 1.5.2 1.6.2nin crack2gündür calismiyor neyse ben evden uzaktayim wifiden baglaniyorum .minecrafti upload yapmam cok zor zaten bunu indirdiginde acarsin otomatik.minecrafti yükler

Senin linkinden açtım ve hata devam etti. .minecraftta da lastlogin klasörü var sadece.[DOUBLEPOST=1374487403,1374448590][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar bazı yerlerden okuduğum kadarıyla laptoplarda 2 ekran kartı oluyormuş. Benim laptopta da boyle bir durum varsa ve ben diğer ekran kartını güncelliyorsam sorun burdan kaynaklanıyor olabilir. Ekran kartımı ya da kartlarımı nerden görebilirim acaba ?

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
masaüstüne sag tik kisilestir sol altta görüntü ordan sol üste ekran çözünürlügüne gel ortalarda gelismis ayarlar ekran kartina ordan bakabilirsin

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin linkinden açtım ve hata devam etti. .minecraftta da lastlogin klasörü var sadece.[DOUBLEPOST=1374487403,1374448590][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar bazı yerlerden okuduğum kadarıyla laptoplarda 2 ekran kartı oluyormuş. Benim laptopta da boyle bir durum varsa ve ben diğer ekran kartını güncelliyorsam sorun burdan kaynaklanıyor olabilir. Ekran kartımı ya da kartlarımı nerden görebilirim acaba ?

Bende 2 tane ekran kartı var,birisi gösteriş diye biliyorum ben yani aktif değil onu aktif yapacaksın aynı özelliklere sahibiz bilgisayar olarak benim 2.si intel Hd 4000 di galiba.

OnlineHastasii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
masaüstüne sag tik kisilestir sol altta görüntü ordan sol üste ekran çözünürlügüne gel ortalarda gelismis ayarlar ekran kartina ordan bakabilirsin

Baktım 1 tane ekran kartı görünüyor.

Bende 2 tane ekran kartı var,birisi gösteriş diye biliyorum ben yani aktif değil onu aktif yapacaksın aynı özelliklere sahibiz bilgisayar olarak benim 2.si intel Hd 4000 di galiba.

Dediğim gibi 1 tane varmış. Ne yapacağım ya ben oynamak istiyorum artık minecraft

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En iyi yöntem bilgisayarcıya götürmek sen hangi şehirde yaşıyorsun? :)

OnlineHastasii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merak ediyorum bilgisayarci minecrafti bilecekmi :sırıtmak:

Bilmem artık ta gidip adama minecraft açılmıyor demem :sırıtmak: OpenGL ve ekran kartı driverimi kontrol et derim[DOUBLEPOST=1374537029,1374512875][/DOUBLEPOST]Güncel. Arkadaşlar ne yaptıysam olmuyor ya ne bunun sorunu?[DOUBLEPOST=1374617378][/DOUBLEPOST]Güncel :)[DOUBLEPOST=1374688491][/DOUBLEPOST]
bir bakayim[DOUBLEPOST=1374448142,1374447920][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kendim yükledim bu crack istemez ve win8 benim pcde aciliyor

Uyumluluk Sorunlarından bir şey çıkabilir belki. O ayarları dene. Ayrıca Benimde Windows8 denediğim tüm sürümler sorunsuz çalışıyor.

Yukarıda yazdığın gibi This can usually be fixed by updating the video card drivers. Demiş yani güncellemen lazım ama güncellemişsin sen en iyisi bir bilgisayarcıya götür ama son çare olarak götür.Yardımcı olmaya çalışacağım kardeşim.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim :) Sorun dendiği gibi ekran katrı driverinden kaynaklanıyormuş ama ben AMD nin dandik driver desteği sayesinde yeni çözdüm :D. Driver sitesinden ekran kartı modelinizi ve windows modelinizi seçip search a bastığınızda 2 seçenek çıkıyor. 1. Update tool. Bu benim hep kullnadığım, hiçbir işe yaramayan şey :D 2. İse latest driver yani son çıkan driver. Bunu indirip kurduğumda sorun inanılmaz şekilde çözüldü. :D

mafiacaner

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
OnlineHastasii dedi arkadaşım bende de windows 8 var driver sitesinin linkini atrmısın açıklmada yazarmısın lütfen kardeşim bendede çılmıyo lütfen yardım eedin bende minecraft açılmıyo

HzrCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekran Kartını Güncelle Oyunu Kickass Tan İndir Benim Pcmde Win8 Pro X64 Javayı Sil Yükle Ben birçok Şey Denendim Oldu Wİn8de Minecraft Var Arkadaşlar Server Bilem Var Benim :D