Winddows 8'de Minecraft Çalışmıyor Lütfen Yardım Edin!!

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
windows 8 2012 den önceki oyunların hiçbirini desteklemiyor arkadaşım o yüzden windows 7 felan yükle sssen ne yaparsan yap 2012 den çnceki oyunların hiçbirini oynayamazsın windows 8 de .
bilip bilmeden saçma saçma yorumlar atmayın! win8 onları desteklemezse yapılış amacı ne açılmayan oyuna sağtık winxp sp3 seç gir denemeden neden uyduruyorsun!

fenerbahceli07

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ya beyler win8 e gidip win7 driverları atarsanız minecraft ve diğer oyunlar sizce çalışırmı?Win8 driverlarının hepsini(çıkanların)yükleyin.Ne kadar driver varsa.Tabi durum pcden pcye değişiyor ama.Hepsini yükleyin.Bakın o zaman hangi oyun win8de çalışmıyo :DBu arada genel konuşmadım üstünüze alınmayınız.

emreovus33

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya beyler win8 e gidip win7 driverları atarsanız minecraft ve diğer oyunlar sizce çalışırmı?Win8 driverlarının hepsini(çıkanların)yükleyin.Ne kadar driver varsa.Tabi durum pcden pcye değişiyor ama.Hepsini yükleyin.Bakın o zaman hangi oyun win8de çalışmıyo :DBu arada genel konuşmadım üstünüze alınmayınız.
neyse adam yaparsa yapar.
bende oldu

sarprock

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok saol Onuda Deniyecem