Windows 10 Insider

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar,
Windows Insider ile Windows 10'a güncelliyorum. Sizin görüşleriniz nelerdir? Sizce doğru bir şey mi yapıyorum, sonuçta boru değil Windows 10 yani :p

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yap yap görünüş deiliyor o kadar bide arkadaşımın dediğine göre gpu hızlanıp daha hızlı açılıp kapancakmış

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Yükleme*
Kişisel kullanıma hazır değil henüz.
Bilgisayarının yavaşladığını hissedeceksin muhtemelen*
Ben ssd ye kurduğum halde çok hızlanmadı.

EminG

Em El Ci Pıro Oğ may Gat !
En iyi cevaplar
0
Sonuçta bu bir Beta Sürüm Preview
Ben Windows 10 u Yüklemiştim ancak Gta 5,Fifa 15 ve benzeri birçok oyunu Açmadı
sana önerim yükleme
Ben Yüklediğimde Hemen Win 8 e Döndüm

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İndir derim. Çünkü betadan çıkıp açık olarak SATILMASINA bir ay kaldı. Sonra bildiğim kadarıyla (%1 :/.) paralı olacakmış. Eğer paralı olmazsa android e bile BEDAVA olacakmış. Kısacası bi nevi ANDROİD E SON (!) diyebiliriz. Ben 2 ay önce denemiştim. Merak etme, minecraft sıkıntısız açılıyor. Fakat diğer oyunlar O ZAMANLAR açılmıyordu. Hee, birde bende olan bir hatadan dolayı normalde indirmeme sebep olan şey yani başlat menüsü açılmamıştı :(. Bilmiyorum belki artık düzelmiştir. Ama bende bozuktu :(...

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

Artık olumsuz yorumlar için çok geç

Bu mesaj iPhone 3310 ile Tapatalk uygulamasi araciligiyla gonderilmistir

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Artık olumsuz yorumlar için çok geç

Yükleniş şekil muazzam olmuş! Eskiden klasik windows 8 idi :(. Bu arada, her PC ni açtığında sana soruyor "Eski Win. 8 den başlatayımmi?" gibisinden. Eğer ona tıklarsan eski dosyaların ile (Zaten dosya kaybı olmuyor.) win. 8 e devam ediyorsun :).

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
O nasıl olabiliyor bu direk sistemi güncelliyor. Windows 8'in üzerine çıkıyor, bildiğim kadarıyla sadece sistem geri yükleme ile geri dönülebiliyor

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O nasıl olabiliyor bu direk sistemi güncelliyor. Windows 8'in üzerine çıkıyor, bildiğim kadarıyla sadece sistem geri yükleme ile geri dönülebiliyor

Bana soruyordu her zaman. Bilemiyorum, belki o prewiew zamanındaydı. Umarım kaldırmamışlardır o özelliği :(.

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hiç beklemedim. Ben daha önceden Insider programına katılmıştım hem de bayağı önceden, martta falan. Aslında sende hiç beklemeyebilirsin bendeki dosyayı atarım sana o otomatik olarak yüklüyor Insider'a falan bakmıyor

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç beklemedim. Ben daha önceden Insider programına katılmıştım hem de bayağı önceden, martta falan. Aslında sende hiç beklemeyebilirsin bendeki dosyayı atarım sana o otomatik olarak yüklüyor Insider'a falan bakmıyor
Gözünü seveyim bana da at 0_0.[DOUBLEPOST=1433236977,1433236901][/DOUBLEPOST]Bu arada, başlat menüsü çalışıyor değil mi? :/