Windows 10 [Minecraft]

Emirhankk1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar minecraft oynarken 20 dk sonra intel sistem ile bağlantıyı kesti flan diyo bilgisayar minecraft'ı donduruyo
Eskiden windows 8 idi kendi kndine win 10 u yuklemeye basladı

Çözümünü bilen varmı ?

Siz siz olun sakın windows 10 u yüklemeyin hatalardan geçilmiyo

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Windos 10'a kendi isteğimle geçtim. Hem ücretsiz. Hem daha az açık var. Hem Microsoft'un en yeni sürümü. Intel ile bağlantıyı kesti... Acaba Intel Graphics'den mi bahsediyor ki? Intel'in sürücüilerini en güncel sürüme çevir.

Emirhankk1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İntel sürümüm son sürüm bilgisayarım daha yeni zaten
Sürüm : İntel inside core i5

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman, Windows (Başlat) 'a gir, Ayarlar'ı aç, Ayalar'da "Kurtarma" ve ya "Güncelleme" gibi bir şey olacak. Genellikle en altlarda olur. Oraya gir, Kurcala...
Bir yerinde Windows 8.1'e geri dön seçeneği göreceksin. (Tabi Windows 10, 1 aydan önce kurulmamışsa.)

Daha sağlıklı anlatım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaklaşık ilk çıktığından beri Windows 10 kullanıyorum gayet iyi hiçbir sıkıntısı yok tabii o sorun neden kaynaklanır bilemem ama WINDOWS 10 yüzünden değil.

Emirhankk1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aslında iyi menüleri flan ama hata veriyo iste olmasa çok iyi olcak bide bilgisayar donmaya basladı 8 gb ram var oyun yine donyo eskden donmazdı :D

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim pc'de windows 10'a geçtiğimden beri resim açma özürlüsü oldu resim gibi bir şey açmaya çalışınca pc kendine reset atıyor.
Reset derken kapatmıyor :D
Ama diğer her şeyinden memnunum.