Windows 10 Sorular!

KurabiyeTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bilgisayarıma windows 10 alın diye bir ileti geldi ve ben şu soruları size sormak istiyorum;

1- Windows 10'a yükseltince dosyalar silinirmi?
2- En kötü işletim sisteminde bile yükseltince kasma, kapanma gibi durumlar görülürmü? (ben bunu bilgi için soruyorum)

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Bazı oyunlar dışında çok iyi ve hiçbir disk veri silme gibi bir şey olmuyor . iyi tavsiye edierim.

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Hocam win10 yüklseltince oto her şey yedeklenir yani dosyalar silinmez.
2- Eğer bilgisayarınız çok eskiyse win 10 tavsiye etmem eskisinden daha az performans alırsınız (:
İyi günler

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
XP candır bro XP ye devam olmadı Win7 den şaşma :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
windows 7 candır :)
Win8 ve 10 şahsen hiç beğenmiyorum beğendiğim birkaç özelliği var ama hiç hoşuma gitmedi yıllardır XP ve Win7 kullanırım destek kesilsede #DirenWinXP #DirenWin7

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
XP ve Win 7'yi bırakamazdım eskiden olsa. Windows 8 serisi ise tam bir istikrarsızlık abidesiydi. Windows 10 Insider Preview ve Pro sürümlerini 1,5 yıldır kullanmaktayım. Artık hayran olduğumuz eski işletim sistemlerini bir kenara atma vakti. Windows 10 Pro diğer işletim sistemlerini yerle bir edebilir. Tam bir performans abidesi. Eğer yeni bir bilgisayar sahibi iseniz Windows 10 harici işletim sistemlerinde tam performans alamazsınız. Radeon HD 5590 ve GT yada GTX 500 ailesi ve üstü karta sahip tüm kullanıcılar bence Windows 10 performansını yaşamalılar.
Daha eski kartlara sahip kullanıcıların Windows 7 kullanması uygun sayılabilir .
Sorulara gelince;
*Windows 7 ve 8 sürümlerine sahip iseniz;yükseltme ekranında dosya saklama seçeneğini işaretleyerek dosyalarınıza zarar gelmeden geçebilirsiniz.
*Microsoft 2 GB ram önermişti sistem gereksinimlerinde. Onboard bir ekran kartı kullanmıyorsanız 2 GB ziyadesiyle yeterlidir. Zira TOSHIBA satellite series laptop ile Windows 10 tecrübesi yaşadım. Onu bile bir nebze hızlardırmayı başardı Win10. 4 gb ram ile kullanmak daha mantıklı olacaktır.
Eski bilgisayarlarla yaptığım Windows 10 ile CS:GO testleri:
-Toshiba satellite series A3000
Intel Pentium Core Duo 1.7 Ghz. Intel express family 765 dahili ekran kartı. 3GB RAM.
Sonuç:Windows 10: 32FPS ortalama sonuç. Windows 7: 23 FPS ortalama sonuç.
-Exper Karizma C97: Intel Celeron B806 CPU 1.8 ghz. 6GB RAM Intel HD2000 dahili ekran kartı.
Windows 10 Sonuç: 57 FPS ortalama. Windows 8.1 Sonuç: 43 FPS ortalama.
Ben testlerime göre konuştum ve her bilgisayarda yaklaşık %20 performans artışı yaşadım. Denemenizi öneririm.
İyi forumlar :se:

Son düzenleme:

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
bilgisayarın iyi ise kesinlikle win 10 kullan bro