Windows 10 ve Özel Özellikler

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

http://www.fullprogramlar*********/wp-content/uploads/2015/07/128855.jpg
Merhaba arkadaşlar Windows 10 'da bazı özel özellikler var bir kaç tanesini söylemek istiyorum. hemen konumuza girelim.

Hangi uygulama ne kadar yer kaplıyor?
Bu uygulama galiba telefonlar için yapılmış gibi gözükmekte ama bilgisayarlarda gözükmekte nedense :hmm:
Ayarlar penceresine girin ve Sistem>Depolama sayfasını açın. ve genel tüm depolama bilgilerin göreceksiniz.

Arka plan uygulamaları

Bu Uygulama'da telefonlar için fakat gözükmekte nedense :hmm:
Arka plandaki çalışan uygulama kapatmaya yarıyor yani güç tasarrufu sağlamakta bunu dizüstü kullanıcıları açıp altımızdaki resimde ayarlara göre hepsini kapatabilir.

Gelişmiş Microsoft Edge ayarları
Google Chrome ve yanındaki tüm tarayıcıları ezebilecek kadar hep onunla dalga geçtiğimiz internet explore yenilenip değiştirilip
karşımıza geldi onun ayarlarında buradan değiştirebilirsiniz.
Microsoft Edge açın ve sağ üstteki üç nokta simgesine tıklayın. Açılan menüden ayarlar seçeneğine tıklayın ve listenin altına gelip gelişmiş ayarları görüntüle butonuna tıklayın. buradan değiştirebilirsiniz ve kişiselleştirebilirsiniz.

İyi Forumlar :şapka:

Daha fazla şey geldikçe konuya eklenecektir.

Son düzenleme:

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
En mükemmel işletim sistemi. 8 aydır kullanıyorum. 29 Temmuzdaki son güncellemeden itibaren hiçbir hata almadım , hiçbir uygulamayı açmada sorun yaşamadım.

Bu özellikler kolayca bulunsa da anlatman hoş olmuş.

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
En mükemmel işletim sistemi. 8 aydır kullanıyorum. 29 Temmuzdaki son güncellemeden itibaren hiçbir hata almadım , hiçbir uygulamayı açmada sorun yaşamadım.

Bilmeyenler için güzel bilgiler :) meraklı olan tabi hemen kurcalar öğrenir :)

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Hocam belli başlı programları kullanabiliyor olabilirsin ama bir model yapımcısının,bir geliştirmecinin kullandığı programlar tam destek sağlamıyor.
Bunu 1 hafta önce bir konuda görmüştüm.Windows 10'a destek gelmemişti ve adam Windows 10 yapmıştı.

_AcaRz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arka plan uygulamaları
Bu Uygulama'da telefonlar için fakat gözükmekte nedense :hmm:
(bu başka win sürümünde de vardı diye hatırlıyorum :emin:)