Aga alalı pc yi 1 yıl fln oluyor ?Ekran Kartın güncel değilse katiyen açmaz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Farketmez. Her firma windows 10 için güncelleme yayınladı sayılır.Aga alalı pc yi 1 yıl fln oluyor ?
Peki o linklerden hepsini denicekmiyim tek tek olmazsa ne yapacagımFarketmez. Her firma windows 10 için güncelleme yayınladı sayılır.
dedigini birz daha acarmsın veya link varsa link attarmsınjava 7 ve aynı zamanda java 8 kur gezginlerden kurabilirsin java 7 bulamassan
İkisinide indircekmiyim?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.burdan java8 indir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.burdan da java 7 indir hangi bit sen.
Tamam java 7 indiriyorum fkat sonra hangi mcyi indireyim yine bilgisayarımdakinimi kullanayım yoksa başka indirecekmiyimpek bilmiyorum, ancak java 7 şart onu biliyorum ama java 8 de indir yinede.
java 7 şart mı ? bende sadece java 8 var açılıyor ( win 10 için diyorsan bilmem ama win 8.1 kullanıyorum )pek bilmiyorum, ancak java 7 şart onu biliyorum ama java 8 de indir yinede.
win10 için java7 şart yoksa mc açılmıyor, çok fazla format attım pc'me ondan biliyorumjava 7 şart mı ? bende sadece java 8 var açılıyor ( win 10 için diyorsan bilmem ama win 8.1 kullanıyorum )
Kardeş ztn win 8.1 de acılıyordu win 10 diyorum ?[DOUBLEPOST=1438690118,1438689950][/DOUBLEPOST]java 7 şart mı ? bende sadece java 8 var açılıyor ( win 10 için diyorsan bilmem ama win 8.1 kullanıyorum )
Saol ve java 7 indirdim şimdi kuruyorum inş calışır[DOUBLEPOST=1438690426][/DOUBLEPOST]@eklenti sanırım yine olmucak gibiwin10 için java7 şart yoksa mc açılmıyor, çok fazla format attım pc'me ondan biliyorum![]()