Sanırsam :/. Casper ın zararları ._. ...Windows 10'da hiçbir şey yapadan Minecraft'ı oynayabilen bir ben mi varım?
Ben de hiçbir şey yapmadadan öSanırsam :/. Casper ın zararları ._. ...
Sanırsam yarıda kestin measajı :/...Ben de hiçbir şey yapmadadan ö
Ben de farketmedim kestiğimi :/ Şimdi de ne yazacağımı unuttumSanırsam yarıda kestin measajı :/...
Çok merak etmiştim beh!Ben de farketmedim kestiğimi :/ Şimdi de ne yazacağımı unuttum![]()
Herhalde ö yerine çalıştırmıştım yazacaktım :/ (Aslında yazdım fakat herhalde mouseye deydim ve yazmadı.)Çok merak etmiştim beh!![]()
Nö, ben de hata almıyorum ne minecraft ta ne de herhangi bir şeyde.. Ve hatalar pcden pcye değişiyormuş öyle dendi bana da. -ContraSehabewin10 da minecraftta tek hata almayan ben mıyım anlamıyorum...
Sorun cozuldu dedim + ekran kartim bence harika 700 tl ye aldik zaten kotu olsa bile bunu demeye hakkin yok egon tavan yapti galibaYav sorun windowsla ya da javayla alakalı değil fakir ekran kartınızın windows 10a uyumlu driverı olmadığı için opengl hatası alıyorsunuz![]()
Geri Yükleme noktasında sürümde dahimi ?Genelde çoğu PC de değişiklik gösteriyor. İstersen geç, fakat GERİ YÜKLEME NOKTASI AL. Çünkü eğer MC çalışmazsa veya ayarlar, başlat vb. şeyler çalışmazsa geri yükleme noktasına denetim masasından gidip eski PC ne geri dönersin...[DOUBLEPOST=1439386708,1439386668][/DOUBLEPOST]
O zaman şu güvenli mod da açmayı dene. O da olmazsa internette araştır, hemen format atma ._. ...
Çünkü donum elmastan.Windows 10 sürümü 64 bit ayrıca benim pc 32 bit ve Minecraft çalışıyor.