Windows 7 Ultimate Güncelleme Hatası

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayırlı Ramazanlar . Dün bilgisayarı kapatırken bilgisayar 6 saate yakın güncelleme yaptı. Bugün 1 saat önce bilgisayarı açtığımda yapılandırmaya başladı ve sistem yapılandırılamadı sistem geri yükleniyor hatasını 30. Dkya yakındır veriyor .

Nasıl çözebilirim?

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tam kuramamıştır, ondan sıkıntı çıkarır böyle... Şu yola giderekDenetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Update Ayarları Değiştir' e tıklayın... Güncelleştirmeleri hiçbir zaman denetleme seçeneğini seçip tamam diyerek onaylayın... Hizmetler' e girin, Windows Update hizmetini bulup tümden Devre Dışı bırakın... Update ile Windows' unuzu ağırlaştırmayın, SP paketleri dışında Windows' a update yapmak stabiliteyi olumsuz etkiliyor... Standart kullanıcılar için Update gereksizdir..

"Alıntıdır"

OmerSeranMNC

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bu hatayı bende gördüm bazen takılı kalır bazende böyle der veya sen windows update arkada güncelleştirmeleri indirirken bilgisayarı kapatmışsın o yüzden arkadaşın dediği gibi. Windows update ayarlarını Hiçbir zaman yükleme olarak ayarla.

ha bu arada takılı kalmış seninki :( sistem geri yükleme yap geçer :D

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
cevaplarınız için teşekkürler fakat güvenli moddada yapılandırmaya başlıyor ve yapılandırma ile ilgili bu hatayı veriyor . Yani güvenli modada giremiyorum

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sistem geri yüklemede yapsan sorunlar çıkıcaktır. Temiz format at sonra windows updateleri yapıp en son kendi kurcağın uygulamaları kur.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Bu yaptığın windows güncellemesi tam kurulamamış. Windows 10'dada böyle olmuştu. Tek yöntemi bir format CD'si ile formatlamak. Masaüstüne herhangi bir erişimin olmuyor ve bu çok can sıkıcıydı. CD den format attım düzeldi.

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cevaplarınız için teşekkürler sorunu çözdüm . Dün yine 6 saat açık bıraktım ve bilgisayar açıldı