Windows 7 ve Windows 8 Hakkında

• Konuyu başlatan Guetta
  • Başlangıç tarihi
G

Guetta

Ziyaretçi
Arkadaşlar Windows 7 ve Windows 8 arasında hangisini tercih ediyorsunuz? Hangisi kullanım, oyun, kolaylık gibi yönlerden daha iyidir?

MrOxi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Windows 8 hem çok stabil hem hızlı ayrıca bu güne kadar ki en kolay sistem kurtarma özelliğine sahip Windows örneği. yarım reset ve tam reset seçeneği var sistem stabiliteyi kaybettiğinde bas yarım reseti hiçbir bilgi kaybı yaşamadan devam edersin sadece programları yeniden kurman gerekiyor eğer yarım reset yeterli olmadıysa bas tam resete kafan rahat olur yada recim ile aldığım sistem görüntüsü varsa 5 dakika içinde ilk günkü ayarlara dönersin program ayar ihtiyacı olmada. recim olayını tüm sana gereken ayarlamaları ve tüm programları kurduktan sonra kullanmanı tavsiye ederim.

sağlam birde antivirüs kullandınmı gerisi hikaye.

Yukarıdada yazıldığı gibi windows 8 cidden çok iyi ama oyun açısından hiçbir bilgim yok biraz araştırma yapabilirsin bu konuda.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
windows 8 ,Hem kullanıyorum hem de arkadaşın dediği gibi özelliklere sahip . Mümkünse win 8.1 kullan. win8 de başlat menüsü kalkıyor ama win8.1 de yine ekliyorlar. Oyunlar konusunda biraz sorun çıkarabilir çünkü asıl olarak telefonlar ve tapletler için tasarlanmış bir yazılım. Sadece daha çok para için pc ye de uyarlamışlar.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Win7 <3
win 8 Çok Berbattı Ama 8.1 Çıktı. 8.1 Çıkmadan Önceki Düşüncem Windows 8'in Vista Gibi Berbat Olup Windowsun 9. Sürümünün Çıkması İdi.
Win9 Yerine 8.1 Çıktı
Tavsiyem WIN8.1 Çünkü Performans Açısından Uçuyor :p

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Windows 8 neredeyse her yönden fazla.Ama benim gibi bir oyunsever için kötü.Bazı oyunları açmıyor :/

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bn win 8.1 pro yükledik javayi indirmeyince geri win 7 ultimate yükledim

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam ozurdilerim

Hançer99

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Win7 <3
win 8 Çok Berbattı Ama 8.1 Çıktı. 8.1 Çıkmadan Önceki Düşüncem Windows 8'in Vista Gibi Berbat Olup Windowsun 9. Sürümünün Çıkması İdi.
Win9 Yerine 8.1 Çıktı

Katılıyorum :D
[DOUBLEPOST=1398527065,1398527016][/DOUBLEPOST]
Win7 <3
Win9 Yerine 8.1 Çıktı
KAtılıyom :D

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Eğer Benim Gibi Bir Oyun Tutkunuysan Win7 kullan. win8 Java Konusunda Berbat

M

MUHDE

Ziyaretçi
Xp perfonmans olarak windows 7 yi katlayarak geçmiş windows 8 Xp nin yanında salyangoz olarak kalmış olup yeni bir bilgisayarda tabii ki windows 8 hızlı olur ancak eski bilgisayarlarda böyle bir şey mevcut deil bilgisayarınız madem iyi madem windows 8 i tartıyor o zaman neden xp kurup daha fazla perfonmans almıyorsunizki ?

LightingDead

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
win8 kullanmadığım için cevap veremiyeceğim.(şimdi yazarsınız ozaman niye cevap yazıyon diye :D)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Windows 8 hem çok stabil hem hızlı ayrıca bu güne kadar ki en kolay sistem kurtarma özelliğine sahip Windows örneği. yarım reset ve tam reset seçeneği var sistem stabiliteyi kaybettiğinde bas yarım reseti hiçbir bilgi kaybı yaşamadan devam edersin sadece programları yeniden kurman gerekiyor eğer yarım reset yeterli olmadıysa bas tam resete kafan rahat olur yada recim ile aldığım sistem görüntüsü varsa 5 dakika içinde ilk günkü ayarlara dönersin program ayar ihtiyacı olmada. recim olayını tüm sana gereken ayarlamaları ve tüm programları kurduktan sonra kullanmanı tavsiye ederim.

sağlam birde antivirüs kullandınmı gerisi hikaye.

Yukarıdada yazıldığı gibi windows 8 cidden çok iyi ama oyun açısından hiçbir bilgim yok biraz araştırma yapabilirsin bu konuda.
Windows 8 hızlı mı? w7 ye göre mi hadi canım fark yok.. ayrıca o sevdiğimiz başlat Menüsü de gidiyor..
ayrıca o hız işlemciye bağlı mesela bende iki bilgisayar var biri i7 3770 w8 diğeri i7 4770k w7 ve 2. PC daha hızlı, açılma kapanmayı saymıyorum bile.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk