WİNDOWS 7

Yusmir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben windows sürümümü 10`a yükselttim ve 7 ye geri dönmek istiyorum.İnternetteki herşeyi denesemde kendim yapamadım.Son olarak sizede sorayım dedim sizce bilgisayarcıya götüriyimmi yoksa bi çözüm yolu varmı? yardım ederseniz çok sevinirim..

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Windows 10'dan neden geri gidersin. Bu arada yükseltmede sıkıntılar olabiliyor. Keşke temiz format atsaydın. Format atmak kolay aslında bilgisayarcıya boş para kaptırmaya değmez. İlla win 7 dönce diyorsan internetten bir iso halinde indir. Usb içine at kendin format at.

Yada burdan yapabilirsin bir dene.

Yusmir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu yöntemi denedim malesef bende öle bir seçenek yok.

Windows 10'dan neden geri gidersin. Bu arada yükseltmede sıkıntılar olabiliyor. Keşke temiz format atsaydın. Format atmak kolay aslında bilgisayarcıya boş para kaptırmaya değmez. İlla win 7 dönce diyorsan internetten bir iso halinde indir. Usb içine at kendin format at.

Yada burdan yapabilirsin bir dene.
bunuda daha önce denedim ama flash belleğe atıp denemedim sağolun.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
İnternetten Windows 7 ISOsu bul (elimde bi iki orijinal (korsan olmayan) link var ama şimdi uyarı yemiyim diye vermiyorum.) ve onunla format at. Sonra key ile aktifleştir olur biter.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 Ay boyunca windows 10 u kullanmadıysan geri yükleme yapabiliyorsun diye biliyorum.