Windows 7'ye geçsem mi?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Şu an Windows 10 kullanıyorum, ve Windows 7'ye geçmek istiyorum. Neden mi?
  • Aero Glass teması
  • Virtual PC Windows 8 ve üzerinde çalışmıyor (Virtualbox falan kullandım da bunada bir bakıyım dedim.)
  • Windows 10'un sizi takip etmesi (tam emin değilim valla internetten okudum)
  • Ve format atabilmiş olmak.
Şimdi, ISO dosyasını gece uyumadan önce indirmeye başlayacam. Ama ondan önce bir şey sormak istiyorum.

Windows 7'de uyumsuzluk sorunlarıyla karşılarır mıyım?

Kısaca, oyunlar falan çalışıyor mu onu söyleyin yeter.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Windows 10 herşeyiyle güncel artık Microsoft win 7'ye olan desteğini çekti. İlerde genel sorunlarda yardım alamayacaksın. Kalmanı öneririm. Windows 10 takip etmesinide ayarlar gizlilikten kendine göre yapabilirsin.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Windows 8 kullanıyorum sana şöyle söyleyeyim kafamı taşlara vuruyorum niye Windows 7'den vazgeçip buna geçtim diye. Her türlü sorun bunda adam akıllı hiçbir programı kullandırtmıyor. Bazı oyunları açamıyorum ve verdiğim para boşa gidiyor. Ama Windows 7 öylemi; her oyun, her program açılıyor hiçbir sıkıntısı olmadan hemde, kullanışı rahat, saçma sapan şu Windows tuşuna bastığımızda açılan ekran yok, açılışlar da daha hızlı, performansı daha iyi, bırak sorunlar desteklenmesin Windows 7 ile ilgili bir sorunun olursa internette kesinlikle bir çözüm yolu vardır. Format atacaksan Windows 7 at hiç sıkıntı çıkarmaz. Keşke bende format atabilsem ama driver yükleme ve yedekleme kısımlarında sıkıntı çıkaracağımı biliyorum o yüzden denemiyorum.

Özet: Windows 8'den pişmanım Windows 7 candır. Windows 7 kullan.
Özetin özeti: Windows 7 daha güzel.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Demek istediğim güncelleme alamıyacaksın. Mesela minecraft microsoftun altında adam belki ilerki sürümlerde zorunlu olarak windows 10 açılma şeyi yapıcak. Kısaca eski sistemini yok edip zorunlu seni yeni sisteme geçircek. Microsoftu takip ettiğim kadarıyla yapıcaktır. Güncelde kalman her zaman iyidir. Windows 10 temaları aero temasına göre hızlı bu arada. Herhangi bir sorunda yaşamadım şuana kadar. Ayriyeten iyi bir ekran kartın varsa dx12 tam olarak oyunlara geldiğinde dx9 ve dx11 den daha fazla fps alıcaksın ayreyten daha hızlı olucak.

emrearslan44

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Virtual PC Windows 8 ve üzerinde çalışmıyor (Virtualbox falan kullandım da bunada bir bakıyım dedim.)
Windows 10 ile beraber gelen Hyper-V teknolojisini kullana bilirsiniz.
Gayet başarılı bir sistemdir.