Windows 8.1 güncelleme pert

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Daha dün bilgisayarıma dreamspark tan orjinal windows 8.1 industry pro yükledim. güncellemeleri windows update den yaptığımda 116 tane güncelleştirmeyi yüklüyor ama denetlediğimde hiçbiri yüklenmemiş gözüküyor. Bilgisayarı kapatırken yükletmeyi denediğimde, 8-10 tanesi başarılı gerisi başarısız oldu. tekrar denedim bu sefer sadece 1 tane yükledi. Hepsini aynı anda yüklememesi normal mi?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
(Normal)
Hortlattım emme 2. sayfaya düşmemiş :)
Kardeşim sana tavsiyem orda sadece önemlileri yap aynı anda birden fazla güncelleme yapınca benim pcdede oldu baya bir geç açılma oluyor ve ilk etapta pc yavaşlıyor ve bir kısmını başarısız sayıyor tek tek elle hallet.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Windows 8 kullanıcısıydım, bütün güncellemeleri kapatmama rağmen zorla 8.1'e attı sürekli sorunlarla karşılaşıyorum. Sağ altta Win10 güncellemesi çıktı, yakında Allah bilir onada zorla günceller.

erenbulbulbul

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güncellemeleri keyiflerinden yapmıyorlar. Genelde sizin için güvenlik açıklarını kapatıyorlar.
Bilgisayarınızı korumanın en iyi yolu windowsunuzu güncel tutmak.
O yüzden başarısız güncellemeleri teker teker yükle.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows 8 kullanıcısıydım, bütün güncellemeleri kapatmama rağmen zorla 8.1'e attı sürekli sorunlarla karşılaşıyorum. Sağ altta Win10 güncellemesi çıktı, yakında Allah bilir onada zorla günceller.
win10 zorunlu değil bence haline şükret çünkü win10'unu denemek bir fırsat ben heyecanlı bir şekilde bekliyorum klasik windows ve güzel görsellerin olucağı bir arayüz kısmet 25 temmuzdan sonra :)