owen_1
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
BU DUYURU WİNDOWS 8 KULLANAN ARKADAŞLARADIR.
Arkadaşlar bende ilk bu sorunu yaşıyordum.Sorun .bat dosyasına basında çıkan console javayı bulamıyordu.Sorunu Şaşırtıcı birinin sayesinde çözdüm.Bu kişi solmazhosting di.Bence hem güzel serverlar satıyorlar hemde her konuda yardımcı oluyorlar.
Normalde javayı indirince .bat dosyasına şu komutu yazmamız gerekir :
java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE
Ama windows 8 de bu komutu .bat dosyasına yazarsanız ''bu komut bulunamadı'' gibi bir hata verir.
Bunun için
[Javanın adresi] -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE
yazmak gerekir.Peki java nın adresini nasıl bulacağız ?
Bilgisayarım < C < Ara:Java
yaparsanız java nın adresi çıkar.Örnek olarak : c:/program%files/ Bir adrestir.Ama javanın adresi windows 8 de bilgisayardan bilgisayara değişebilir.Genelde C:/Windows/ ile başlayan bir adres olur.
Arkadaşlar bende ilk bu sorunu yaşıyordum.Sorun .bat dosyasına basında çıkan console javayı bulamıyordu.Sorunu Şaşırtıcı birinin sayesinde çözdüm.Bu kişi solmazhosting di.Bence hem güzel serverlar satıyorlar hemde her konuda yardımcı oluyorlar.
Normalde javayı indirince .bat dosyasına şu komutu yazmamız gerekir :
java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE
Ama windows 8 de bu komutu .bat dosyasına yazarsanız ''bu komut bulunamadı'' gibi bir hata verir.
Bunun için
[Javanın adresi] -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE
yazmak gerekir.Peki java nın adresini nasıl bulacağız ?
Bilgisayarım < C < Ara:Java
yaparsanız java nın adresi çıkar.Örnek olarak : c:/program%files/ Bir adrestir.Ama javanın adresi windows 8 de bilgisayardan bilgisayara değişebilir.Genelde C:/Windows/ ile başlayan bir adres olur.