Windows 8 Minecraft sorunu

Codename47

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim problemim var. ben windows 8 kullanıcısıyım.Arkadaşlarımda windows 8 kullanıyor fakat onlarda minecraft açılıyor.bende bad video card drivers diyor Ekran Kartım:NVIDIA GeForce 9600 GT. arkadaşlarımda daha düşük işlemci var.fakat çalıştırıyor internetten youtube den de çalıştıranlar olmuş ekran kartlarını güncellemişler fakat benim güncel en son sürüm.Yardım edebilrseniz çok sevinirim

Serseri craft

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
dostum o sorun ben dede var ama ben java indirdim ayni zamanda windows 8 ekran kartı güncellemesi yükledim açil di ama hala çok kasiy

R

Reloven

Ziyaretçi
Bir Oyun İçin Bilgisayarı Xp'ye Çevirmek Büyük Cesaret Doğrusu :) Win8in Faydalarını Daha Görememişsin Demekki..

Rayjon32

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim Windows 8 ve ekran kartim ATI HD 4860 Driverlarını falan yükledim hiçbir sorun yok minecraft süper çalışıyor.

IISuperChat

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Benim Bilgisayarda Windows 8 (W8) Ekran Kartının Adını Öğren Sonra Onun Sitesine Girip Programını İndir Sonra Programı Bilgisayara Yükle Minecraft Başlasın Bu Kadar Basit....

Codename47

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
__1304__ sen benim neden xp yaptıgımı biliyormusun da konuşuyorsun! bir minecraft için bilgisayarımı xp yapsam,vicdan azabı çekerim ve evet. 8 in güzelliklerini biliyorum fakat bilgisayara driver yüklemeye çalışırken ekran kartım bozuldu ve ekran kartını yaptım.ve sonra format attım temiz olsun diye.şimdi çık bu sayfadan ve bir dahada bilip bilmeden konuşma.

xCoLDBuRNx

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
win 8 e olurmu bilmem ama ben win 7 kullanıyorum bendede aynı sorun vardı ama çözdüm ilk olarak javamı gelistirdim(sen zaten denemişsindir) olmadı daha sonra slim drivers diye bi program vardı onu indirdim ücretsiz olarak daha sonra eskimiş yazılımlarımı gösterdi hepsini güncelledim sonrada pcyi yeniden başlattım sorun düzeldi sende dene istersen

Codename47

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
win 8 e olurmu bilmem ama ben win 7 kullanıyorum bendede aynı sorun vardı ama çözdüm ilk olarak javamı gelistirdim(sen zaten denemişsindir) olmadı daha sonra slim drivers diye bi program vardı onu indirdim ücretsiz olarak daha sonra eskimiş yazılımlarımı gösterdi hepsini güncelledim sonrada pcyi yeniden başlattım sorun düzeldi sende dene istersen
çok teşekkürler sorun çözüldü