JusticeWhip_
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0

Arkadaslar disarı tasmıs nasil kücültebilirm. Windows 8.1 Kare içine aldim.
Anlamadim acar misin biraz ?[DOUBLEPOST=1409056083,1409055967][/DOUBLEPOST]Yani farkli çözümler lazım.Alternatif Başlat Tuşu Programları Kullanmamakla Başla.
Anlamadim acar misin biraz ?[DOUBLEPOST=1409056083,1409055967][/DOUBLEPOST]Yani farkli çözümler lazım.
Valla bilmiyorum aldıgımda orjinaldi heralde.Hiçbir fikim yok ama süresi bitiyor diye uyarı cikiyor.Windows 8 Orjinal mı ? Eğer Değilse Bir şey Yaptıramassın Fakat Orjinal sa Teknik Servisten (Aldığın Yerden) Sorarsan Cevaplıyıcaklarını Düşünüyorum
Laptopu aldığında orjinal geliyor.Destek bildirimi atValla bilmiyorum aldıgımda orjinaldi heralde.Hiçbir fikim yok ama süresi bitiyor diye uyarı cikiyor.
Format Attırmadıysan Orjinal Bozulmamıştır. Teknik Servis Dışında bir Yerden Sakın Format Attırma Çünkü Gerçekten Yazık Oluyor.Valla bilmiyorum aldıgımda orjinaldi heralde.Hiçbir fikim yok ama süresi bitiyor diye uyarı cikiyor.
Daha attirmadim. Alali 8 -9 ay oluyor.Format Attırmadıysan Orjinal Bozulmamıştır. Teknik Servis Dışında bir Yerden Sakın Format Attırma Çünkü Gerçekten Yazık Oluyor.
attır yav temiz bir işletim sisteminden iyi yokDaha attirmadim. Alali 8 -9 ay oluyor.