Windows başlatılıyor ardından pc restartlanıyor

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başalıkta dediğim gibi windows başlatiliyor diyor logo geliyor sonra pc resleniyor yardim pls

Windows 7 ultimate kullaniyorum.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorununu tam olarak anlatabilirmisin ?
Ekrana farklı bir şey geliyor mu yada bir yazı .
Belkide en son yüklediğin programlardan birinden dolayıdır windowsu güvenli modda açıp bakmayı denedinmi ?

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorununu tam olarak anlatabilirmisin ?
Ekrana farklı bir şey geliyor mu yada bir yazı .
Belkide en son yüklediğin programlardan birinden dolayıdır windowsu güvenli modda açıp bakmayı denedinmi ?
Hic bir sey gelmiyor starting windows diyor sonra logosu geliyor sonra bilgisayar restartlaniyor
Guvenli mod da acmayi denedim yazilar cikiyor alt alta sonra biraz bekletiyor sonra yine restartlaniyor :/

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Formatsız tek çözüm kasayı havaya kaldırıp farklı açılarda açmayı denemek.
*Eğer çok zorlarsan HDD kırılıyor.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Formatsız tek çözüm kasayı havaya kaldırıp farklı açılarda açmayı denemek.
*Eğer çok zorlarsan HDD kırılıyor.
Sorabilirmiyim kasayı havaya kaldırıpta farklı pozisyonlarda tutmak ne işe yarıcak ?
Hic bir sey gelmiyor starting windows diyor sonra logosu geliyor sonra bilgisayar restartlaniyor
Guvenli mod da acmayi denedim yazilar cikiyor alt alta sonra biraz bekletiyor sonra yine restartlaniyor :/
Bilgisayar bu hale gelmeden önce en son ne yaptın .
mesela program yükledinmi ?, windows un ayarlarıyla oynadın mı ? , Belkide kasanın başına bir şey gelmiştir ?

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorabilirmiyim kasayı havaya kaldırıpta farklı pozisyonlarda tutmak ne işe yarıcak ?

Bilgisayar bu hale gelmeden önce en son ne yaptın .
mesela program yükledinmi ?, windows un ayarlarıyla oynadın mı ? , Belkide kasanın başına bir şey gelmiştir ?
Pcye format attik sonra ekran kartini okumasi icin Amd catolog mudur nedir onu yukledim ondan sonra pc yi kaparken guncelleniyor dedi bende bekleyemedim kapattim pcyi bu kadar ?

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İndirme esnasında bir güncelleme için gerekli dosyaları uzak sunuculardan bilgisayarınıza kaydeder.
Yükleme esnasında bu dosyaları bilgisayarınıza dahil eder , yükler.
Onu bilmiyorum da 166/175 deydi pc de isim var diye kapattim sonra pcyi acmaya calistim bole bir sorunla karsilastim ?

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aklıma gelen iki ihtimal var.
Birincisi windows hala çalışır durumdayken kapattığınız için dosyalar zarar görmüştür ki bu iyi olan ihtimal.
İkincisi bilgisayarınız hala çalışırken aniden kapattığınız için donanım zarar görmüş olabilir.

Eğer windows zarar gördüyse format yeterlidir.
Ama donanım zarar gördüyse değiştirmen gerekir.