Windows 10 istemiyorum sadece düzelsin yeterwindows 10 yükle flasha at
Hic bir sey gelmiyor starting windows diyor sonra logosu geliyor sonra bilgisayar restartlaniyorSorununu tam olarak anlatabilirmisin ?
Ekrana farklı bir şey geliyor mu yada bir yazı .
Belkide en son yüklediğin programlardan birinden dolayıdır windowsu güvenli modda açıp bakmayı denedinmi ?
Anlamadim ? Sacma degil mi ? Yoksa ciddi degil misin ?Formatsız tek çözüm kasayı havaya kaldırıp farklı açılarda açmayı denemek.
*Eğer çok zorlarsan HDD kırılıyor.
Sorabilirmiyim kasayı havaya kaldırıpta farklı pozisyonlarda tutmak ne işe yarıcak ?Formatsız tek çözüm kasayı havaya kaldırıp farklı açılarda açmayı denemek.
*Eğer çok zorlarsan HDD kırılıyor.
Bilgisayar bu hale gelmeden önce en son ne yaptın .Hic bir sey gelmiyor starting windows diyor sonra logosu geliyor sonra bilgisayar restartlaniyor
Guvenli mod da acmayi denedim yazilar cikiyor alt alta sonra biraz bekletiyor sonra yine restartlaniyor :/
Pcye format attik sonra ekran kartini okumasi icin Amd catolog mudur nedir onu yukledim ondan sonra pc yi kaparken guncelleniyor dedi bende bekleyemedim kapattim pcyi bu kadar ?Sorabilirmiyim kasayı havaya kaldırıpta farklı pozisyonlarda tutmak ne işe yarıcak ?
Bilgisayar bu hale gelmeden önce en son ne yaptın .
mesela program yükledinmi ?, windows un ayarlarıyla oynadın mı ? , Belkide kasanın başına bir şey gelmiştir ?
Windows güncellemesi esnasında mı kapattın ?Pcye format attik sonra ekran kartini okumasi icin Amd catolog mudur nedir onu yukledim ondan sonra pc yi kaparken guncelleniyor dedi bende bekleyemedim kapattim pcyi bu kadar ?
EvetWindows güncellemesi esnasında mı kapattın ?
Peki o sırada güncellemeleri indiriyormuydu yoksa yüklüyormuydu ?
Ikisi ayni sey degil mi ?Peki o sırada güncellemeleri indiriyormuydu yoksa yüklüyormuydu ?
İndirme esnasında bir güncelleme için gerekli dosyaları uzak sunuculardan bilgisayarınıza kaydeder.Ikisi ayni sey degil mi ?
Onu bilmiyorum da 166/175 deydi pc de isim var diye kapattim sonra pcyi acmaya calistim bole bir sorunla karsilastim ?İndirme esnasında bir güncelleme için gerekli dosyaları uzak sunuculardan bilgisayarınıza kaydeder.
Yükleme esnasında bu dosyaları bilgisayarınıza dahil eder , yükler.