Windows Güncelleştirmeleri ?

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar bilgisayarım 1-2 ay önce hiçbir güncellemeye gerek yoktu. Ama o lanet olası Microsoft Visual Studio 2012 yi indirdiğim için güvenlik açığı yaratmış ? Buyüzdende birsürü güncelleme istiyor. Ama arkadaşlar asıl benim kafamda takılan şu güncelledikten sonra sanki bilgisayar çökecekmiş birdahada açılmayacak. Kapıma Birileri dayanacak. Bilgisayarın işi bitecek gibi hissediyorum Orjinal Olup Olmadıgınıda Bilmiyom bilgisayar özelliklerine baktığımda ürün etkinleştirildi Yazısı var yani buda Orjinal oldunu kanıtlıyor gibi gözüküyor. Orjinal oldugu buradan olduğu anlaşılıyormu ve bilgisayarı güncellemem bir şey olurmu ?

Aç bir şekilde gönderdi.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows orijinalliğini belli edermi bilmem.Benim bilgisayar crackli ve lisans simgesi var.
İkincisi bilgisayarını güncellersen ve açılmazsa geri yükleme diye bir özellik var.Korkmana gerek yok bilgisayarını baştan başlatmıyor.Bilgisayarını en son ne zaman hatasız bir şekilde açtı isen o zamana götürüyor,yani plan şu:
-Bilgisayarını kapa aç
-Güncellemeyi kur
-Hata verirse geri yedekle veya geri yükleme ayarlarına git windows düzeltmeden (başlangıçta gelen DOS ekranı)
-Hata vermezse zaten sorun yok demektir.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Merhaba @KaptanHero öncelikle güncelleştirmeleri yüklemeniz bilgisayarınız için en sağlıklı olanıdır. Demekki bilgisayarınızın KB sürmü çok eskiki birsürü güncelleme istiyor. En son sürüme getirirseniz sizin için daha sağlıklı olacaktır.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba @KaptanHero öncelikle güncelleştirmeleri yüklemeniz bilgisayarınız için en sağlıklı olanıdır. Demekki bilgisayarınızın KB sürmü çok eskiki birsürü güncelleme istiyor. En son sürüme getirirseniz sizin için daha sağlıklı olacaktır.
Bak şunu açıklamaya çalışıyorum Eğer güncellersem bilgisayarıma bir şey olur diye korkuyorummm anlıyormusun ve ben orjina lolup olmadığını bilmiyom.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Lanet deme ağır konuşurum , ona lanet deme.
Nice programlar yazdım ben onunla.
Soruma Cevap Ver Tamammı ?. O programı indirince Windowsumun Güncelliği Bozuldu. Orjinal Olduğunuda Bilmiyom nasıl orjinal olup olmadığı öğrenicem güncellersemde bozulur diye korkuyorum anlıyonmu !!! Cevap ver.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Soruma Cevap Ver Tamammı ?. O programı indirince Windowsumun Güncelliği Bozuldu. Orjinal Olduğunuda Bilmiyom nasıl orjinal olup olmadığı öğrenicem güncellersemde bozulur diye korkuyorum anlıyonmu !!! Cevap ver.
Sana cevabım şu kanka benim açık cevap vermemi istiyorsan konuyu sırf soru yap , "lanet" vb. kelimeler kullanma @Sarper170 HTML'cisin ama vb'yi de biliyorsundur artık :S.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Visual studio PC yi güncellemiyor. PC güncelleştirmesini kullanarak kendini güncelliyor. Benim PC de de var visual studio. Ve mübarek şey her hafta güncelliyor. Ama bir kere adam gibi güncelleme raporuna baksan anlarsın sebebini .-. ...

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sağa gelince bir pencere açılıyor ya oradan dişli simgesi var oraya tıkla sonra üstte kişisel bilgisayar bilgisi var oraya tıkla açılan pencerenin altında bir yazı yazıcak.

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler direk cevap veriyorum, eğer lisans aktifleştirmediyseniz, güncelleştirmeleri yükledikten sonra sizden lisans aktif etmenizi isteyecektir aksi taktirde Windows sürümü "korsan" olarak geçecektir