Windows ve Format

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben USB bellek ile windows 8.1 yüklemem gerek size birkaç soru soracağım:

1-) Nereden güvenli indirebilirim
2-) Tam olarak kaç GB
3-) USB Belleğe nasıl kurup booth edeceğim
4-) Key anahtarı varmı (Windows 8.1 Pro) ve Eğer key anahtarı bulamazsam nasıl geç yapabilirim ve geçersem hangi sorunlarla karşılaşırım
5-) Windows 8.1'in hangi sürümünü yükleyeyim (Benim tercihim Windows 8.1 Pro)
6-) Oyunların tümü yapacağım sürümle çalışır mı

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. googlde türk sitelerinde mevcut full program indir yaz çıkan sitelerden bulursun
2. 4-4-5 GB Arası
3- windows 7 usb dvd download tool ile booth edersin
4- google ara çıkıyor
5- pro tavsiyem
6- denildiği kadar oyunlarla hiçbir sıkıntısı yok (eski oyunlarda belki yapar ben karşılaşmadım)

Not: usb den 1 hafta önce attım kendim formatı

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. googlde türk sitelerinde mevcut full program indir yaz çıkan sitelerden bulursun
2. 4-4-5 GB Arası
3- windows 7 usb dvd download tool ile booth edersin
4- google ara çıkıyor
5- pro tavsiyem
6- denildiği kadar oyunlarla hiçbir sıkıntısı yok (eski oyunlarda belki yapar ben karşılaşmadım)

Not: usb den 1 hafta önce attım kendim formatı
key anahtarı bulamadım geç yapabilir miyim ve yaparsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım
usb dvd download tool dan biraz bahseder misin ve indirme linki birde microsoft'un sitesinden yüklersem sorun çıkar mı

Son düzenleme:

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
google windows 8.1 pro key falan çıkıyor ben buluyorum isteme bulursun
usb dvd de windows 8.1 iso olarak indireceksin 8 gb flash bul onu program ile sıfırla zaten gerisini halledersin

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeş key aramana gerek yok window 8.1 full diye yazıp indircen ve bide update 1i çıktı onu indirebilirsin

Wido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
3.70 gb mı neydi geçen indirdim 680-790 mb arası bir güncelleme çıkıyor güncelliyorum geri geliyor bi karışık iş
ve windows 8.1 de pc derecelendirme kalktı !