Windowsphone'ler neden sevilmiyor?

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler ben windowsphone kullanoyorum 512 mb RAM var unityli oyunu çalıştıryor tamam marketi biraz kıt olabilir ama vede biraz az kisişelleştirilebilir ama gerekli uygulamalar bulunuyor yani.Görüşlerinizi bekliyorum(yere düştü kırılmadı)

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Büyük annemdede olan telefon, modelini bilmiyorum ama şöyle söyleyebilirim:
Arayüzü/İşletim sistemi kötü
Tasarımını beğenmiyorum
Aşırı kalın
Ön camdaki gereksiz logolar

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
açıkcası bende var gayet güzel
donduğuna şuana kadar çahit olmadım 3 yıldır kullanıyorum
etmediğim şey kalmadı çok dayanıklı telefon
ayrıca kalın falan değil gayet ince
htc 8x kullanıyorum
win10 op .d

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
açıkcası bende var gayet güzel
donduğuna şuana kadar çahit olmadım 3 yıldır kullanıyorum
etmediğim şey kalmadı çok dayanıklı telefon
ayrıca kalın falan değil gayet ince
htc 8x kullanıyorum
win10 op .d
10.12 mm yapma gözünü seveyim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ince dediğin max 7.3'e kadar.
Neyse göreceli durum sonucta kimi kalın sever kimi ince uzun sever ben ince büyük ekranlı uzunları seviyorum.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş telefon noki 3310 gibi maşalah kırılmıyor mübarek ve sevilmemesinin nedeni ise bizim kıt ülkemizdeki kezban ve kekolar galaxy s serisini tercih ediyor mağazaya gelicek olursak kullanıcıları çok az olduğu için uygulama geliştirmek istemiyor firmalar haksızda sayılmazlar.

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş telefon noki 3310 gibi maşalah kırılmıyor mübarek ve sevilmemesinin nedeni ise bizim kıt ülkemizdeki kezban ve kekolar galaxy s serisini tercih ediyor mağazaya gelicek olursak kullanıcıları çok az olduğu için uygulama geliştirmek istemiyor firmalar haksızda sayılmazlar.
Bence herkes istedğini eklein ama eklemden önce uygulamaya bakcak biri bulsunlar öyle hem dolup taşmaz hemde google playde olduğu gibi zaman kaybı uygulamalar da gider (hepsi değil)