Evladım saçma sapan konuşmayın gitmişsiniz I7 ile "win 8 çok güzel performans veriyor" diyorsunuz işte bu yüzden yazılım konusunda hiçbir yere gelemiyorsunuz her zaman en iyisi en iyisidir bunu donanımsal olarak düşünmeyin tabi örnek olarak 300 fps alırken neden 400 fps almayayım gibi bir düşünce tarzı var bende bu yüzden her zaman en az performans ile en iyi sonuca ulaşan sistemin yanındayım siz gidipte tenchopat (yazamadı) forumunda gezipte her konunun altına windows 8 kur düzelir mesajı bırakan bir kişiliğe sahipsiniz sanırsam o forumda bir konu açmıştım konuyada cevap verebilen kimse olmadı bu orada bulunan toplumun yazılımdan anlamayışını gösterir anlasaydılar zaten dediğim gibi win 8 kur düzelir mesajları bırakmazlardı bu fırını o forumda görmüştüm zaten sergün ayrı cahal etraftan duyduklarına doğru diyor windows logo tuşuna basınca çökecek bir işlemciye win 8 önermek nedir

zaten o kadar rengarenk çocuksu tema ayrı kafa ne güzel rengarenk tema falan demeyin şimdi kafanızı kırarım masaüstüne temaya bakıpta zevkmi alıyorsunuz birşeyde lütfen saçmalamayın

hadi oyunun grafiklerine bakarsın anlarımda arayüz grafiği önemi nedir

bide utanmadan adamlar gitmişler server 2012 ye ekran kartı olmaması gereken işletim sistemine dayamışlar renkleri arayüzleri makina afk kalırken biri bakıcak sanki saçmalığa bak bu gibi cahilce yorumlarınızı yazmadan önce düşünür iseniz sevinirim