yolladım.Sunucu Ip'inizi özelden yollarmısınız ? Daha iyi yardımcı olayım.
yolladım.Sunucu Ip'inizi özelden yollarmısınız ? Daha iyi yardımcı olayım.
Teşekkür Ederim.güzel plugin paketi eline saglik
Kardeşim benimde aklımdan o geçti ama çoğu kullanıcı MotdManager'i tavsiye edip kullanıyor.Yoksa tabii ki Sexy Motd'nin kat kat özelliği var.Eğer beğenmiyorsan motmanageri silip başka motd plugini yükleyebilirsin.@WitherLegend paket yapiyorsunuz adam gibi motd koyun. Motdmanager yerine hic degilse bir sexymotd veya serverlistplus koyun. Anlamiyorum motdmanagerde sadece 2 satir yazi yaziliyor neden onu koyuyorsunuz ? Koy protocollibi kur serverlistplusu ayarla configini 2 dkda cok mu zor ?
Benim sunucum pvp ve kendi paketimi kullaniyorum. Bence motdmanager tavsiye etmelerinin sebebi digerlerini bilmemeleriKardeşim benimde aklımdan o geçti ama çoğu kullanıcı MotdManager'i tavsiye edip kullanıyor.Yoksa tabii ki Sexy Motd'nin kat kat özelliği var.Eğer beğenmiyorsan motmanageri silip başka motd plugini yükleyebilirsin.
Tamamda çoğu kişi sexymotd'nin nasıl yapıldığını falan bilmiyor motdmanager tercih ediyor onu demek istedim.Benim sunucum pvp ve kendi paketimi kullaniyorum. Bence motdmanager tavsiye etmelerinin sebebi digerlerini bilmemeleriben sahsen internetten spigot premium pluginlerini belese indiriyorum. O yuzden animatedmotd kullanıyorum.
Aslinda cok basit. Deneyen herkes de yapar. Ama millet useniyor seyeTamamda çoğu kişi sexymotd'nin nasıl yapıldığını falan bilmiyor motdmanager tercih ediyor onu demek istedim.