WitherMan'e Veda

HidesaburaUeno

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar An İtibariyle WitherMan Adlı Emektar Hesabımı Kalıcı Olarak Kapattırıp, Profilindeki Tüm Mesajları Sildirerek Mesaj Gönderimine Kapattırıyorum. Üzerinde Hakkı Olan Herkes Hakkını Helal Etsin. Başta @sergun26

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne kadar tanımasamda
Arkadaşlar An İtibariyle WitherMan Adlı Emektar Hesabımı Kalıcı Olarak Kapattırıp, Profilindeki Tüm Mesajları Sildirerek Mesaj Gönderimine Kapattırıyorum. Üzerinde Hakkı Olan Herkes Hakkını Helal Etsin. Başta @sergun26
burdan seni sevdiğimi bana eği bir örnek olduğunu daima iye yolarra saptrıdığın için üzüldüm ne diyeyim

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Hilal Olsun –____–
Smile© TeamCezmi™

HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

K

Klood07

Ziyaretçi
WitherMan iyi insandı şüpheniz olmasın. Ama WitherMan'ın yerine gelen bu adam durduk yere atarlanıp duruyor, yazdığı yazıyı renkli ve büyük yazarak kendini bir şey zannediyor.

HidesaburaUeno

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
WitherMan iyi insandı şüpheniz olmasın. Ama WitherMan'ın yerine gelen bu adam durduk yere atarlanıp duruyor, yazdığı yazıyı renkli ve büyük yazarak kendini bir şey zannediyor.
Ben WitherMan'im Zaten ? Ayrıca Durduk Yere Atarlanmıyorum, Açtığım Konulara Mal Mal Cevap Verildiği İçin Atarlanıyorum. 2. Olarak Yazımı Renkli Ve Büyük Yazmam Sadece Güzel Gördüğüm ve Sevdiğim İçindir.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
helal olsun dostum gü gü-gü l-e-e gü-gü-le e git do-ostum :'( *birkaç saniye sonra gözlerinden yavaş yavaş yaş gelerek ağlar*