WolfTeam: PARA VEREN KAZANIR

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Herkese merhaba, ben Gürkan.
Bugün en nefret ettiğim oyun olan WolfTeam hakkında konuşacağım.
En nefret ettiğim oyun olmasının sebebi bu oyuna para verenlerin kazanması. Oyuna para veren kazanıyor yani bu oyun bundan ibaret.

Eskiden oyunun hastasıydım çünkü o zamanlar oyunda özel karakterler vb. şeyler yoktu ve az nakit satın alınıyodu. Ama şimdi? Para verebilenler veriyer 100 lirayı alıyor nakiti, önüne geleni öldürüyor. Sadece o değil, Joygame bile oyunu batırdı. Eskiden emek veriyorduk emek, şimdi eskiden hep istediğimiz eşyalar bir saniyede hediyeyle geliyor.
Sizce bu çok saçma değil mi?
Evet, saçma.
Geçen gün oyuna girdim ve normal olan hiç kimseyi göremedim. Herkes özel ve sadece kurt olarak dolaşıyorlar. Neden mi? Kurt tek atıyor çünkü. Tek bir takla al sana 5456456 hasar. Gerçekten... Çok afedersiniz de, oyuna s*çtılar. Harbiden s*çtılar.
Joygame'nin her oyunundan nefret ediyorum. Harbiden, Joygame'den de nefret ediyorum.
Ama gidin, Wolfteam'ın yabancı versiyonunu oynayın. O zaman Türkler ile yabancılar arasındaki o DAĞLARCA farkı görürsünüz.
S4League'ye bakın bi'. 80 seviye ol, en güçlü seti al, ama ezik bir şekilde oyna, karşındaki 1 seviye hiçbir seti olmasa bile eğer çok iyi oynuyorsa seni yener. Neden? Çünkü oyun "para ve güç"ten ibaret değil. Onda iyi oynayan kazanır, Wolfteam'de PARA VEREN kazanır.
Benim yorumlamam burada bitmedi. Bu oyun hakkında söylenecek çok şey var. Ali Ağaoğlu'nun falan yerinde olsaydım oyunu satın alıp kapatırdım. Yemin ediyorum yapardım öyle bir şeyi (:D).
Benim yorumlamam şimdilik bu kadar. Yazımı okduğunuz için teşekkür ederim. Sizin de fikirlerinizi duymak isterim buna bir SON demenin zamanı geldi.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Joygameden oyun oynayacaksanız en fazla paraya en az oyun içi nakit veren oyunu oynayacaksınız. Bi ara Sondestan vardı az mı oynardım be :) Sonra o rosh oldu devam ettik. Sonra yine şirket değiştirdi bunda gene hiç yüklenemez oldu :(

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Oynamayı düsünüyodum bu oyunu bu sıralar ama takii bu videoyu gördükten sonra;

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Buna nasıl bi SON Vermeyi düşünüyorsun?
Belki bilirsin, WolfTeam Turk yapimi bir oyun degil lakin bazi bebeler oyle saniyor. Baska bir sirjetten aliyorlar oyunu, kendilerine gore ayarliyorlar Turkcr yapma falan, sonra bize sunuyorlar. O sirketle o anlasmayi bozmamiz lazim ki, WolfTeam artij JoyGame nin olmasin.

iPhone 5s cihazimdan gonderildi.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum bazı oyunlar için içine para girdimi zekadan yoksun hale geliyor

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Wolfteam = Berbat Grafikler, Berbat Kontroller , Nooblarla Dolu Hack Kullanıp Para Yatıran Sersemler.

Oyundaki Para Olayını Bırak Yine Oynamam