Wolfteama girince internet gidiyor?

gkngrbz016

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamlar. Geçenlerde wolfteam indiriyim dedim neyse yükledim felan işte oyuna giriyorum giriş bölümüne gelince modem resetleniyor internet gidiyor ne yapmalıyım?

gkngrbz016

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlarla birleşip klan felan kuracaktık hatta onlar kurdu ben kaldım birtek :(

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar;

Aşağıdaki adımları sırası ile deneyiniz. Her adımda bir kere oyuna girmeyi deneyin. Oyuna giremezseniz bir sonraki seçeneğe geçiniz.

• Bilgisayarınızı ve modeminizi kapatıp tekrar açın. Olmazsa modemi resetleyin.
Modemi resetleme işlemi ile , modem fabrika ayarlarına döner ve bütün ayarları yeniden yapmamız gerekmektedir. Servis sağlayıcınızın kullanıcı adı ve şifre gibi bilgileri elinizde yoksa bu işlemi yapmamanızı öneririz.
1.
Modemin arkasındaki reset tuşuna 10 sn kadar basılı tutun veya modem led ışıkları yanıp sönene kadar basılı tutun.

2. Led ışıklar yanıp söndikten sonra modeminiz resetlenmiş olacaktır. Kablosuz adı, şifre vs gibi bilgiler sıfırlanacağından kablosuz ağınız şifresiz olarak görünecektir.

3. Modeme kablolu veya kablosuz bağlantı kurduktan sonra modem ayarlarınızı yeniden yapılandırabilirsiniz.

Modeminizi resetlediğiniz zaman fabrika ayarlarına geri dönecektir. Resetleme işlemini yapmadan önce servis sağlayıcınızın sizlere vermiş olduğu kullanıcı adı ve şifrenizi kesinlikle bilmeniz gerekmektedir. Modem kurulumunu sıfırdan yapmak zorunda olduğumuz için bu bilgiler elinizde yoksa resetlemeden önce temin etmeniz gerekmektedir. Eğer sorun çözülmez ise yazıyı okumaya devam edin.

• Öncelikle bilgisayarınızın Başlat menüsüne tıklayın. Ardından klavyeniz üzerinden Denetim masası yazın. Otomatik arama sizin için Denetim Masasını otomatik olarak getirecektir, tıklayarak açın. Daha sonra denetim masası içerisinde yer alan Ağ ve internetsimgesinin altında bulunan Ağ durumunu ve görevlerini görüntüle seçeneğine tıklayın. Bu seçeneği tıkladığımızda sağ tarafta mevcut internet bağlantınızı görebileceksiniz. Bu mevcut bağlantılar içerisinden kullandığınız bağlantının link şeklinde bulunan uzantısının üzerine tıklayın.

Açılan pencereden özellikler sekmesini seçin ve hemen aşağı kısımda yer alan İnternet Protokol sürüm 4 (TCP/IPv4)’ü seçin. Karşınıza gelen ekran içerisinde hemen alt kısımda DNS Sunucu adresini otomatik olarak al işaretini seçin. Eğer zaten otomatikte ise; DNS Sunucu adresini otomatik olarak al işaretinin seçili olduğunu göreceksinizdir.Bu seçeneğin hemen biraz altında ise Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan seçeneği olacaktır. Bu seçeneini yanında alan tike tıklayın. Bu işaretlemeyi yaptıktan sonra Tercih edilen DNS sunucusu ve diğer DNS sunucusu alanı aktif hale gelecektir. Alttaki kutucuklara 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 numaralarını girip tekrar dene.

• Virüs programınıza Wolfteam'i (wolfteam.bin) güvenli işaretleyin. Bu işlemi başaramazsanız virüs programınızı kapatınız. Kapatma işlemini aşağıda belirttim.
- Öncelikle bilgisayarınızın ekranında sağ alt kısımda bulunan yukarıya doğru üçgen şekine benzeyen tuşa basıyoruz.
- Ardından antivirüsümüzün simgesine sağ tıklayalım.
- Sağ tıkladıktan sonra " avast! kalkanlar ve kontrol " vb. yazılar bulunan kutuya tıklayarak " Bilgisayarı yeniden başlatılana kadar devre dışı bırak " seçeneğini işaretliyoruz. (Bu ilem Avast! Antivirüs için geçerlidir.)
- Son olarak gelen uyarıya " Evet " Diyerek devre dışı bırakma işlemini gerçekleştiriyoruz.

• Güvenlik duvarı ayarlarını inceleyerek Wolfteam'i (wolfteam.bin) güvenli işaretleyin. Bu işlemi yapamıyorsanız Güvenlik Duvarını kapatınız. Önce Başlat -> Denetim Masası‘nı açıyoruz Windows 8 kullananlar Windows tuşuna basıp denetim masası diye arattıkları gibi hedefe ulaşabilirler.
Denetim Masası -> Sistem ve Güvenlik
Windows Güvenlik Duvarı
‘na tıklayın.
Windows Güvenlik Duvarı penceresi karşımıza çıktı, buradan güvenlik duvarımızı istediğimiz gibi yönetebiliriz devre dışı bırakma veya aktifleştirme veya daha detaylı ayarlar için Gelişmiş ayarlar‘a tıklayıp dilediğiniz port erişimini engelleyin veya izin verin. Gelişmiş ayarlar için sitemde daha sonra başka bir başlıkla anlatımda bulunacağım şimdilik burada Güvenlik Duvarı‘nı açma ve kapatma hakkında bir paylaşım yapıyorum diğer konuları sitemde aratıp bulabilirsiniz. Sol köşede bulunan Windows Güvenlik Duvarı’nı etkinleştir veya devre dışı bırak‘ı tıklıyoruz.
İşte buradaa dilediğiniz gibi Güvenlik Duvarı‘nızı açar veya kapatırsınız tamamen size kalmış bir durum. Aşağıda Windows Güvenlik Duvarı‘nı açacaksanız her ikisini de (Windows Güvenlik Duvarı’nı aç) seçin devre dışı yapacaksanız yine her ikisini yukarıdaki ve aşağıdaki dahil olup bu kez Windows Güvenlik Duvarı’nı kapat‘ı seçiyorsunuz.

• Oyunu Denetim masasından siliniz. Daha sonra Oyunun kurulu olduğu dosyayı tamamen siliniz. Yeni bir kurulum indirip yükleyin.

• Yukarıdaki sıralamayı atlamayınız. Oyun halen açılmıyor ise yukarıdaki işlemlerden birini doğru yapmamış olabilirsiniz.

Oyunu Bilgisayardan Tamamen Kaldırma ve Yeniden Yükleme Anlatımı:

Aşağıdaki maddeleri tek tek uygulayınız.

1-Denetim Masası - Ekle/Kaldır (Program ve Özellikler Win 7 için) bölümüne giderek Wolfteam'i kaldırın.
2-Bilgisayarım/C (Oyunun kurulu olduğu sabitdisk)/Program files/Softnyx klasörünü (Oyunun kurulu olduğu klasörü) tamamen siliniz.
3-http://
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
başlantısındaki KURULUM YÖNETİCİSİ yardımı ile yeni kurulum dosyası indirin.
4-Oyunu yeniden bilgisayarınıza kurun.

Sorununuza çözüm getirmez ise tekrar bana yazabilirsin.

İyi forumlar.

İnternet bağlantın düşük ise upload hızın oyuna yetmiyor olabilir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresinden Ping, Download ve Upload hızı ölçüp atabilir misin ?

Son düzenleme: