|Wolzen PvP|Yetkili Alımları [Builder Ve Skripter] Alımları ! 1.8.X Premium Server

Sunucumuza Spleef Eklensinmi ?

• Evet, Spleef Eklenebilir.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır, Spleef'e Gerek Yok.

Kullanılan: 4 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Wolzen PvP

: Builder :
Merhabalar Ben WolzenPvP Yani Yeni Açılacak PvP Sunucusunun BaşBuilderiyim.Sunucumuzda Çok Fazla Yenilik İstedik Ve Bende Bunları Yapabilirim Fakat Yardıma İğtiyacım Olduhunu Düşündüm.Bana Her Türlü Yardım Edebilecek Kendi Tipimde Bir Kız Veya Erkek İstiyorum Farketmez.Kafasında Çok Türlü Etkinlikler Düzenleyebilecek Çok İyi Buildi Olan Birisini Arıyorum.WolzenPvP Ekibine Katılmak İstiyorsanız Skype:Murat.Bircandan

: Skripter :
Birde Sunucumuza UstaSkripter Arıyoruz Her Türlü Skript Kodlayabilecek Birini İstiyoruz.Yaşı +15 Olursa Seviniriz.Kafa Tipimizde Olup Bize İhanet Etmeyecek Bize Sadık Başka Sunuculara Kodladığını Bize Kodlamayıp Çeşitli Skriptler Yapmasını İstiyoruz.WolzenPvP Ekibine Katılmak İstiyorsanız Skype:live:melihpaff

Evet Arkadaşlar Bize Yani WolzenPvP Kadrosuna Katılmak İstiyorsanız Hemen Başvurun! Dağa Neyi Bekliyorsunuz ?

Sunucumuzun Açılış Tariği Tam Olarak Belirlenmemiştir.Açıldığında Sizlere Bildirilecektir!

İyi Günler İyi Forumlar Dilerim!

16.01.2016

gkberk07

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ismim Gökberk
yaşım:15
komut bilgim: %85
yaratıcıyımdır servera yararım olur
insanlarla iletişimim: iyidir
deneyimim de vardır