Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Admin yada moderator içindir
Ad muhammed
Soyad: erdogan
İletişim: skype Muhammed erdogan-discord: SonMami#5370
Bilgin : %100
Ekliyecegim: alınmak istiyorum çok iyiyim yazım iyi saygılıyım hep aktifim. sw ip almak istiyorum
nick: Showtv
Moderatör Alımı:
Ad: İdris Polat
Soyad: Karaer
İletişimiscord:İdris Polat#7331
Bilgin : %%90
Ekliyeceğin:Günde 3-4 saat bilgisayar başındayım.Oyuncularla çok iyi anlaşabilirim ve her işine yardım edebilirim.Bu konuda bilgim fazladır.Alınmak İstiyorum.
Oyundaki AdımrAgOsH69
Moderator alımı için rahatsız etmiştim .. Adım Koray Soyada gerek yok bence Discord adresimK9RAY#2589 yaşım 20 bilgim %95 ekleyeceklerim 8 senedir oyunu oynuyorum movuq aktiflik sürem okul dolayısıyla her zaman değişebiliyor . Oyuncular ile aram o kadar sıkı fıkı değildir ama elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım yaparım da istediklerini , Oyundaki adımKoray
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.