\ World Champions Water Beacon / Toprak Feneri

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Merhaba,
Dünyanın en iyi topraktan feneri yapıldı işte sizlere veriyom
Yorumları bekliyorum sakın eksik etmeyin topraktan sıkıldım falan demeyin aksinizi kirarim :D
Alt Tarafı:

Yukarıya Doğru:

Tepesi:

Yukarı Kat:

Fener Lobi:

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Yarın daha iyisini atabilirim buraya.Ama üşenirim yapmam

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir suyun üstünde dursa daha güzel olurmuş. Toprak olmasına rağmen Texture pack kurtarmış. Ama sonuçta bir toprak ve güzel olmuş.
Bu arada @Glyphl sürekli forumdakileri küçük görmemelisin. ''Bunu bende yaparım, şunuda yaparım'' tarzı lafları sarf edeceğine biraz olsun güzel eleştiriler yazarsan karşındakine daha faydalı olur.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Bir suyun üstünde dursa daha güzel olurmuş. Toprak olmasına rağmen Texture pack kurtarmış. Ama sonuçta bir toprak ve güzel olmuş.
Bu arada @Glyphl sürekli forumdakileri küçük görmemelisin. ''Bunu bende yaparım, şunuda yaparım'' tarzı lafları sarf edeceğine biraz olsun güzel eleştiriler yazarsan karşındakine daha faydalı olur.
'Sürekli'den kastın ne.Ciddi değilde espri maksatlı yazdım o yorumu.Ben demedikçe beni ciddiye almayın :S

ImprudentAxe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Siz @Glyphl'nin Yorumunun Aynısı Yazmış Olsanız Espri, Biz Yazsak İnsanları Küçük Görmüş Oluyoruz Nedense.