World Guard & World Edit Yardım !

KinqRude

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben acemiyim :D WorldEdit ile yaptıgım binaları wg'liyorum. Ama serveri kapatıp açınca onlar gidiyor. ?? Birde hazır map indirdim attım orda koyduğum objeleri nası kayıt edeceğim ? Onlarda kapatıp açınca gidiyor.

KinqRude

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
CTRL+S Basıyorum. Cmd'yi kapatıp açıyorum. Servere giriyorum yine aynı yaptıklarım gitmiş oluyor. Ayrıca kendi koyduğum bloklar v.s v.s'de gidiyor.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kapatıp Açma Derken CMD yi kapatma MCEdit'ten yaptıklarını kaydetmen için CTRL ve S ye aynı anda basmalısın belki sen yaptım sanıpta yapmamışsındır İhtimal Var mı kesin Yapıyormusun ?

CTRL+S Basıyorum. Cmd'yi kapatıp açıyorum. Servere giriyorum yine aynı yaptıklarım gitmiş oluyor. Ayrıca kendi koyduğum bloklar v.s v.s'de gidiyor.

Biriniz Mcedit biriniz Worldedit diyor.Ne iş ?

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Birkere WE ile binaları WG lemek nerde görülmüş ? WG ile Wg lersin.Ama sen hem WE hem WG pluginini değiştir.

TheWint3r

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum ben sorunu anladım, AutoSaveWorld kullanmalısın. Çünkü sorun şu, server haritayı kaydetmiyor, bu yüzden de yaptıkların gidiyor. (Bu konuda tecrübeliyim :D)

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dostum ben sorunu anladım, AutoSaveWorld kullanmalısın. Çünkü sorun şu, server haritayı kaydetmiyor, bu yüzden de yaptıkların gidiyor. (Bu konuda tecrübeliyim :sırıtmak:)

autosaveworld la alakası yok.Zaten server kendini kayıt eder.Panel aniden kapandı.Kayıt filan yok.Autosaveworld en son save ettiği yerden başlar.

KinqRude

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben skyblock server açtım fakat ormanda başlıyor o yüzdende /island komutu kullanamıyor adamlar? Ayrıca lav'da koyulmuyor çözümünü biliyormusunuz ?