LegendRage
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar bugun yeni bir hilayeye başlıyorum hilayedeki kişileri tanıtıyım
Jack: En büyük abi ve çok cesurdur
Jimmy: Ortanca abi çalışkan ve çoğu işi yapar
Jane: En küçük kardeş ve çok guzel mimariler yapar
Baba(Drake ) : Ailenin reisidir
Anne( Milly) : Çok güzel yemek yapar
Kişiler bu kadar arkadaşlar isterseniz artık hikayeye başlıyalım
------------------------..------------------
Haziranın 18 iydi bütün aile birlikte havaiiye gideceklerdi tekne kiralamışlardı bavullarını toplayıp yola çıktılar
Havaiye geldiklerinde kıyıda tekneye yıldırım çarpar ama nedense yağmur yağmıyordur daha sonra deprem olur ve bütün aile bayılır...
Uyandıklarında her şey blok şeklinde bir adada olurlar herkes çok şaşırır ama nedense bu jane in en büyük hayalidir çünkü eskiden oynadığı minecraft oynuna çok benziyordur jane bu işi iyi bildiğini söyler ve arada şöyle bir diyalog geçer:
Jane: Baba ben bu odunları nasıl toplanacağını ben biliyorum
Jack: Ben de biliyorum tabi ki baltayla
Jane: Hayır minecraftta balta yapmadan önce ağaca yumruk atılır
Baba: Hayır jane canını acıtırsın
Jane: Hayır baba izle (jane ağaca yumruk atarve ağacın bir parçası kırılır)
Jimmy: Bu ağaç nasıl havada kalıyor.
Jane: Artık burdan çıkana kadar böyle yaşayacağız.
Abiler odun kesmeye başlar babası jane e arkamızdaki çantada neler olduğunu sorar jane o bonus çanta der ve içini açarlar içinde çalışma kağıdı diye bir şey vardır babası kağıda bakar ve jane e bu ne işe yarıyor der jane bunda aletler yapıyoruz diye cevap verir jane abilerini çağırır :
Jane: Jack Jimmy gelin
Jack: Abi dicen abi ( janein yanına gelirler)
Jane: bana topladığınız bütün odunları verin
Jack: ev yapın bari
Jane: Annemle biz yaparız baba sen yemek topla jack ve jim sizde maden yapın
Jack Jimmy ve Baba: Aletlerimiz yok
Jane: Al baba sana kılıç sizlere de kazma
Jack: Bize mi dedin
Jane: espirimiydi şimdi bu
Jack: Neyse boşver
Jimmy ve Jack maden kazar taşları toplar babası da inekleri öldürür jane ve annesi de evi yaparlar
Biraz zaman geçtikten sonra babası bir sürü et ve yün getirir jimmy ve jack köür ve taş getirir ev hazırdır ama jacke jane bir görev daha verir kum toplamak. Jane fırınları yapar içine kömür koyarlar anneleri onları pişirmeye başlar bi süre sonra jack geri gelir boş bir fırına kumları koyarlar yunden yatak yaparlar ve eve koyarlar daha sonra kumlar pişer ve cam olur. Onları da düzenli olarak evin duvarlarına koyarlar. Artık gece olmuştur ve herkes yataklarına yatmıştır.
Bölüm iki için beğendiğinizi belirtmeniz yeterli
İyi forumlar...
Jack: En büyük abi ve çok cesurdur
Jimmy: Ortanca abi çalışkan ve çoğu işi yapar
Jane: En küçük kardeş ve çok guzel mimariler yapar
Baba(Drake ) : Ailenin reisidir
Anne( Milly) : Çok güzel yemek yapar
Kişiler bu kadar arkadaşlar isterseniz artık hikayeye başlıyalım
------------------------..------------------
Haziranın 18 iydi bütün aile birlikte havaiiye gideceklerdi tekne kiralamışlardı bavullarını toplayıp yola çıktılar
Havaiye geldiklerinde kıyıda tekneye yıldırım çarpar ama nedense yağmur yağmıyordur daha sonra deprem olur ve bütün aile bayılır...
Uyandıklarında her şey blok şeklinde bir adada olurlar herkes çok şaşırır ama nedense bu jane in en büyük hayalidir çünkü eskiden oynadığı minecraft oynuna çok benziyordur jane bu işi iyi bildiğini söyler ve arada şöyle bir diyalog geçer:
Jane: Baba ben bu odunları nasıl toplanacağını ben biliyorum
Jack: Ben de biliyorum tabi ki baltayla
Jane: Hayır minecraftta balta yapmadan önce ağaca yumruk atılır
Baba: Hayır jane canını acıtırsın
Jane: Hayır baba izle (jane ağaca yumruk atarve ağacın bir parçası kırılır)
Jimmy: Bu ağaç nasıl havada kalıyor.
Jane: Artık burdan çıkana kadar böyle yaşayacağız.
Abiler odun kesmeye başlar babası jane e arkamızdaki çantada neler olduğunu sorar jane o bonus çanta der ve içini açarlar içinde çalışma kağıdı diye bir şey vardır babası kağıda bakar ve jane e bu ne işe yarıyor der jane bunda aletler yapıyoruz diye cevap verir jane abilerini çağırır :
Jane: Jack Jimmy gelin
Jack: Abi dicen abi ( janein yanına gelirler)
Jane: bana topladığınız bütün odunları verin
Jack: ev yapın bari
Jane: Annemle biz yaparız baba sen yemek topla jack ve jim sizde maden yapın
Jack Jimmy ve Baba: Aletlerimiz yok
Jane: Al baba sana kılıç sizlere de kazma
Jack: Bize mi dedin
Jane: espirimiydi şimdi bu
Jack: Neyse boşver
Jimmy ve Jack maden kazar taşları toplar babası da inekleri öldürür jane ve annesi de evi yaparlar
Biraz zaman geçtikten sonra babası bir sürü et ve yün getirir jimmy ve jack köür ve taş getirir ev hazırdır ama jacke jane bir görev daha verir kum toplamak. Jane fırınları yapar içine kömür koyarlar anneleri onları pişirmeye başlar bi süre sonra jack geri gelir boş bir fırına kumları koyarlar yunden yatak yaparlar ve eve koyarlar daha sonra kumlar pişer ve cam olur. Onları da düzenli olarak evin duvarlarına koyarlar. Artık gece olmuştur ve herkes yataklarına yatmıştır.
Bölüm iki için beğendiğinizi belirtmeniz yeterli
İyi forumlar...