World of Warcraft Yeni Görev Paketi Duyuruldu

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
https://www.forum.gamer.com.tr/wp-content/uploads/2015/08/World_of_Warcraft_Legion-640x250.jpg

Merhaba arkadaşlar yeni konuya hoş geldiniz bu seferki konumuz Wolrd of Warcraft'ın Yeni görev paketi hakkında

Oyuna Yeni Gelen görevler ve yeni seviyeler oyuna yeni bir hava katmış gözüküyor.
Hikaye'de en önemli unsur ise Illidan yaşıyor Zira Gul’dan da öyle. Oyunun kısa sinematiğinden anlaşıldığı kadarıyla Gul’dan bir şekilde Illidan’ı geri getirmeye çalışıyor.

Yeni gelen seviye artışı sayesinde Oyunu Bitiren Oyuncular için sıkılma devri biti :)
100-110 Seviye çıktı. (10 Seviye için değer mi ? o kadar bilgim yok ama değeceği kesin)

Yeni Sınıflar eklendi.
Demon Hunter artık oyuncular tarafından oynanabilir bir sınıf olacak.

Tanıtım Videosu
Sinema Tanıtımı

Bu Bilgi hakkında daha fazlası için

vay be ne günler gelmiş geçmiş değil mi ? :)

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
WoW gibi oyunlara bu forumda fazla önem verilmiyor. Yani emek sarfediceksen önem verilen şeylere sarfederek daha çok kişiye yararlı bilgi sunabilirsin.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
WoW gibi oyunlara bu forumda fazla önem verilmiyor. Yani emek sarfediceksen önem verilen şeylere sarfederek daha çok kişiye yararlı bilgi sunabilirsin.
İçerik Yöneticisi Olduğu İçin Konu Açmak Zorunda O Yüzden Konu Bulamıyor Bunları Açıyor Hor Görme :)

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Genede olabilir :) Wow Hayranın fazla var
Konu Yeri Yanlış Değil mi ?
___
WoW baya eski zamanlarda abim oynardı izlerdim hep onu çok güzel ya
Ah be evet doğru söyledin sayfa değiştireyim derken yanlış açtım :( Oyun Konsolu olacaktı.

Son düzenleme:

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Su aylik para verilen oyun degilmi bu ? Aylik 60 tl gibi bir rakam cok fazla bence

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi