- En iyi cevaplar
- 2
Hayır yani bir konu açtım diye laf dalaşına giriyor adam, 50 tane WorldEdit komutu var hangisini çekeyim? Yazıyla yazsam post deniyor video çeksem yetersiz deniliyor@quarizmat böyledir..
Hayır yani bir konu açtım diye laf dalaşına giriyor adam, 50 tane WorldEdit komutu var hangisini çekeyim? Yazıyla yazsam post deniyor video çeksem yetersiz deniliyor@quarizmat böyledir..
dediğim gibi :Hayır yani bir konu açtım diye laf dalaşına giriyor adam, 50 tane WorldEdit komutu var hangisini çekeyim? Yazıyla yazsam post deniyor video çeksem yetersiz deniliyortamam yetersiz niye daha fazla laf sokmaya çalışıyor anlamıyorum
@quarizmat böyledir..
Bu bandicam ve bir konu açtım zıkkım oldu afedersinizde ne egoist adamlarsınız? Konuyu kapat butonuda yok sırf egonuzu tatmin etmek için konuyu kapatıyım diyeceğimde...
Bamdicam ile daha az yer kaplıyor ayrıca 50 tane komut var hangisini cekiyim ? Önceki mesajlarımi bir oku sen..Hayır yani bir konu açtım diye laf dalaşına giriyor adam, 50 tane WorldEdit komutu var hangisini çekeyim? Yazıyla yazsam post deniyor video çeksem yetersiz deniliyortamam yetersiz niye daha fazla laf sokmaya çalışıyor anlamıyorum
I'm too perfectionist, sorry for that. I want to see everything perfect@quarizmat böyledir..
hiçbirşey mükemmel değildir.I'm too perfectionist, sorry for that. I want to see everything perfect
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
But I'm perfectionist it must be perfecthiçbirşey mükemmel değildir.
translate bunu çeviremedi anlayamadımBut I'm perfectionist it must be perfect
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
you know this subject lose its aimtranslate bunu çeviremedi anlayamadım![]()
konuyu amacından çıkartma -.-you know this subject lose its aim
ben kapattım sen kapat asıl.بند کریں براہ مہربانی
what are you want to close anything me?ben kapattım sen kapat asıl.
(artık daha fazla mesaj yazmayacağım bu konuya.)
çünkü konuları amacından çıkartıyorsun.what are you want to close anything me?