WorldEdit Yardim .!

IronHanze

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar öncelikle hepinize merhaba forumda yeniyim benim sorunum woldedit arkadasımla beraber oynayabilmek icin hamachili bi server kurdum sonra bu woldedit denen başbelasını duydum 2gecedir ugrasıyorum araştırıyorum hiçbirşey yapamadım benim sorunum : woldediti indirdim fakat kuramadım tek sorunum bu kullanımı zaten heryerde bolca var yardımcı olursanız sevinirim.

IronHanze

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaslar ben serverı hamachiden kurmusum worldedit in acılması için craftbukket diye bir şey kurmam lazım mı sonra worldedit ve worldguard vs. pluginleri kullanabilir mişim iyi güzel hoşta bu tam olarak nasıl olucak. bir şey daha sorucam craftbukkit indirip kurmak falan ugrasmasamda direk gidip bukkitden sw acsam olur mu bana kazancı ve faydaları nedir Biri Baksın artık su yazdıklarıma -.-

Cem_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
zaten bukkit sunucunuz varsa craftbukkit kurmanıza gerek yok. world edit plugini için olan jar dosyasını plugins klasörüne atın, sunucuyu çalıştırdığınızda plugin otomatik olarak yuklenir

adımkral

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben plugin indirdim plugins klasörünü bulamadim yardim edermisiniz.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
O zaman siz Minecraft ın sitesindeki server ı indirip kurmuşsunuz, bukkit server kurmanız gerekiyor.

adımkral

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben plugin indirdim plugins klasörünü bulamadim yardim edermisiniz.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sadece bukkit server ler de plugins klasörü olur. Bu yüzden bukkit server kurmalısınız yani pluginler ile oynamak istiyorsanız.