WorldGuard Türkçeleştirme ve jarları notepad ile açıp mesajları düzenleyebilme.

Yiğit_bee

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucumda %100 Türkçe mesajlar gelmesini istiyorum. WorldGuard'ı winrar ile açmayı denedim bulamadım mesaj yerini bu plugin gibi ayarlanamayan pluginleri nasıl Türkçeleştiririm bilmiyorum mesela wgli bir alanda build deny çektim adam geliyor kazıyor You don't break (temsili) diye mesaj geliyor adam ne anlicak bundan, adam çaresiz adam ne yapıcağını bilemez. Bana nasıl Türkçeleştiriceğimi söylermisiniz?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
WorldGuard'ın dil dosyası yoktur tüm mesajlar plugin tarafından hard kodlanmıştır. Benim uyguladığım yöntem şu; ChatControl kullanarak WorldGuard'ın gönderdiği mesajları, ChatControl'ün packets.txt sini kullanarak düzeltirim. Fakat bunun için ufacık regex bilgin olması lazım ayrıca pluginide kurcalaman gerek. (istemediğin özellikleri config üzerinden kapatırsın)

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
WorldGuard'ın dil dosyası yoktur arkadaşa katılıyorum dediği gibi yapabilirsin.

FurKqnTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
WorldGuard'ın dil dosyası yoktur tüm mesajlar plugin tarafından hard kodlanmıştır. Benim uyguladığım yöntem şu; ChatControl kullanarak WorldGuard'ın gönderdiği mesajları, ChatControl'ün packets.txt sini kullanarak düzeltirim. Fakat bunun için ufacık regex bilgin olması lazım ayrıca pluginide kurcalaman gerek. (istemediğin özellikleri config üzerinden kapatırsın)
Bence de busekilde yap benim tanidigim herkes boyle yapti :)

Yiğit_bee

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlginiz için sağ olun ChatKontrol'u ilk kez duyuyorum yardımınız için teşekkürler.
Konu Lockette.