WorldGuard (WG) nasıl yapılır / tabela ve elle arsa satmak / flag komutları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kietz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hammadde wg si yok ölümsüzlük açma kodu yok yazmadıgına göre bilmiyorsun galba ben söyliyim hammadde wg sinde ilk başta hammadde yi toptan wg liyoruz sonra mesala lapismi lapisi seçip /region flag arsaismi build allow yazıyoruz ve oluyor ölümsüzlük açma ise /region flag arsaismi invincible allow 2-3 bilmekle pro olunmaz dedigin adam senin eksiklerini anlatıyor burda :gerçektensinirli:

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
hammadde wg si yok ölümsüzlük açma kodu yok yazmadıgına göre bilmiyorsun galba ben söyliyim hammadde wg sinde ilk başta hammadde yi toptan wg liyoruz sonra mesala lapismi lapisi seçip /region flag arsaismi build allow yazıyoruz ve oluyor ölümsüzlük açma ise /region flag arsaismi invincible allow 2-3 bilmekle pro olunmaz dedigin adam senin eksiklerini anlatıyor burda :gerçektensinirli:

Bilmiyor muyum ? Konuyu okursan görürsün.[DOUBLEPOST=1378976199,1378976094][/DOUBLEPOST]Ayrıca ben bilmesem böyle bir konu açmazdım.Not defterinde Flagların özelliklerini yazıp buraya atmaya devam ediyordum.Hadi bakalım görecez kim pro kim değil :)[DOUBLEPOST=1378977232][/DOUBLEPOST]Seni gidi Ultra Pro Wgci seni..
Çok biliyon sen.

Kietz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sonradan editlemişim ben yazdıktna sonra editte yazmamışın sonra bak bakalım demişsin senin gibiler yüzünden hep böyleyiz zaten arkadaşlar bu yalancıya inanmayın ben dedikten sonra benim yazdıklarımı eklemiş sanki baştan yazmıs gibi gösteriyor.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ne yapmamı istiyorsun ? İnvincible temel bir flag değil.PVP Kapama Ve Mob Spawning Ana Flaglar.Burda Pro değilim.Soruyorlardı ''nasıl yapıcaz wg yi owen ? '' diye bende cevapladım.Senin gibilere takamam.Hadi yallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...