WOW

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Her ay para vermen gerekmiyorsa yüklemeyi denerimde ekran kartımda yok dolar düşsün alıcaö yani bu aralar olmaz. :(

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Sadece belirli bir seviyeye kadar deneme sürümü ücretsiz. Oyun aylık ücret gerektiriyor. Free to play olursa zaten bu oyununda diğer mmorpg oyunlardan bir farkı kalmaz. Oyun aylık ücret ile size eşit ve güzel bir deneyim sağlayabilir. Ama inanılmaz derecede vakit ve zaman kaybı olduğunu anlarsınız. Bağımlılık yapar.

Lobster

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
WoD ile oyuna son bir sans vermistim ama oyunun can cekistigini fark ettigimde bu gunun gelecegini biliyordum. Bu kadar cabuk olacagini tahmin etmedim ama.
Asiri sasirdim suanda ve uzuldum bir efsaneninde bu sekilde bitmesine. Yakinda pay2win olur bu oyunda.

Blizzard nedense son yillarda berbat kararlar aliyor. DotA'yi bile elinde tutamadi, gitti kendi oyununun cakmasini cikardi sonra...
Zaten Diablo 3'te umdugum gibi cikmamisti.

Eskiden Blizzard 101Okey cikarsa, iyi yapmistir Blizzard yapmissa derdim. Uzuldum resmen suan. :(

WoW hikayesinin devamini bulamadilar bildigin. Zamanda yolculuklar, yok pandalar, son guncellemede gelecek seytan elfler falan sivadilar oyunu.

Zaten son zamanlarda eklenen goldla sure alma isi cikinca killanmistim yavas yavas free2play'e kayacaklarini ama sandigimdan hizli oldu. Seneyede pay2win olacak, demedi demeyin. 3-4 sene sonrada JoyGame oyun haklarini satin alip Turkiye'ye getirecek oyunu hatta.

EDIT: Oyuna irk olarak Murloc geliyormus.
WoD ilk ciktigi zaman arkadasima dalgasina,'Oyuna ekleyecek irk bulamadilar, gelecek pakette Murloc gelir artik." demistim. Simdi arayip haber verecegim hemen. :yıkıl::yıkıl:

EDIT2: 1 Nisan sakasiydi falan yaziyor millet internette ama gercek olup olmadigini hala anlayamadim.

EDIT3: Sadece starter edition ucretsiz olmus ki bu bile beni sasirtmaya yetti. WoW benim icin bitmistir. V3letler dolar yakinda oyuna.

Son düzenleme:

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1

Starter edition. Önceden trial diye geçen 20 level kadar deneme. Değişen bişi yok.