> WTPrison | Hapishane / PvP Sunucu | Aktif!

Servere Bir Puan Verin

• 5

Kullanılan: 14 70.0%
  • 4

Kullanılan: 1 5.0%
  • 3

Kullanılan: 1 5.0%
  • 2

Kullanılan: 0 0.0%
  • 1

Kullanılan: 4 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hayatımda hiç prison oynamadım. Sadece bir sunucu vardı mahkum olarak doğuyordun, hapishaneden kaçarsan gardiyan olup daha sonra mahkumları öldürüyordun. Bu şekilde oynamıştım bu oyun modunu. Bu şekilde mi yoksa daha farklı mı olacak? Ayrıca her şeyin bir ilki vardır veya ikincisi...

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayatımda hiç prison oynamadım. Sadece bir sunucu vardı mahkum olarak doğuyordun, hapishaneden kaçarsan gardiyan olup daha sonra mahkumları öldürüyordun. Bu şekilde oynamıştım bu oyun modunu. Bu şekilde mi yoksa daha farklı mı olacak? Ayrıca her şeyin bir ilki vardır veya ikincisi...
Bahsettiğin şey biraz RPG'ye kaçıyor prison'da a harfinden z harfine kadar (kendimizde değiştirebiliriz bu isimleri ama harfleri kullanmak tercih edilendir) rütbeler bulunmakta son harf yani z ye ulaştığında Free tagını alıyor ve tüm kitlere vs sahip olabiliyor. Bundan sonrası zaten sunucu hakkında kısmında yazıyor neler olduğu. Oyuncuların pvp için iksir vb eşyaları yapabilmesi içinde arsalar yerine kodesler kiralıyorlar 1 haftalık süreyle. Hazır oyun modunu sormuşsun şunuda belirtmeden geçmek istemiyorum tabikide diğer sunuculara gitmeyin gibi bir şey demiyorum fakat bir pvp sunucusu oynanıcaksa benim kanaatimce prison oynanmalı burada en azından maden kazıp kendilerine item yapıp pvp atabiliyorlar ve pvp atmanın yanında belli başlı amaçlarda veriyoruz oyunculara.

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz eleştiri gibi olacak ama bazı yapılarınız alıntı açılana kadar değiştirin.
Sunucu güzel olmuş geliştirilebilir.
Takipteyim.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz eleştiri gibi olacak ama bazı yapılarınız alıntı açılana kadar değiştirin.
Sunucu güzel olmuş geliştirilebilir.
Takipteyim.
Hali hazırda bir builderimiz olmadığı için yapılarda alıntılar kullanmak zorunda kaldık. İlerleyen zamanlarda yapılar'da değişikliğe gidilebilir.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Elfen Rütbe atlamak çok mu zor olacak,
oyuncular Free tagını aldıktan sonra ne yapacaklar ?
Sıkılmazlar mı sizce ?
Belki prestige şeklinde rütbeleri katlarsanız 2-3-4-5.. (A-Z)
ve prestigeye göre yetki veya hammadde verirseniz daha iyi olabilir.

Prestige şu şekilde misal z rütbesine geçtikten sonra belirli parayı ödeyerek tekrar
A rütbesine dönmek fakat Prestige 2 tarzında.

Ayrıca özelleştirilmiş büyüler eklerseniz daha iyi olacaktır.
Jackhammer, infusion kazmalar gibi görmüşsünüzdür büyük ihtimalle.
Rütbe atlamak ne zor nede kolay ortada bir şey tutturmaya çalıştım. Oyuncular free tagına a dan z ye kadar ardından prestij-a dan prestij-z ye kadar gidecek ve ulaşıcak. Presitj-1, Prestij-2 die arttırabilirim fakat her birine ayrı maden, yetki, kit ve satış fiyatı ayarlamak uzun zamanımı alırki ben sunucuyu yarın sabah saatlerine açacağım bu nedenle dediğin prestij-1,2,3 gibi rütbeyi katlayabilme gibi imkanım yok şu an. Özelleştirilmiş büyüleri daha önce görmedim maalesef biraz araştırdım fakat pek anlayamadım özelden anlatmak isterseniz bekliyorum.

Sunucu saat 10:00 11:00 civarlarında aktif olacaktır.

Sunucu aktif.