YgtGamingTR
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
beyler bildiğiniz gibi wwe2k17 deluxe edition alımştım işte tüm dlc ler çıkınca bana geliyor falan
hall of fame showcase yayınlanmış bende işsiz gibi bitirdim çıktığı gibi
burdada görüşlerimi yazcam işte çok bir şey yok
öncelikle bu seneki showcase hakkında bilgilendireyim
geçen senekinin aksine bu sefer tek bir showcase var (normalde çıkarmayacaklardı bunada şükür) ve 4'ü erkek ve bir bayan olmak üzere5 adet güreşçinin hikayesini oynayacağızv
öncelikle hikayeleri teker teker eleştirip sonuca bağlayacağım
1-Sting
adamın hikayesi mükemmeldi kesinlikle oyunda kullanacağım yeni açılan hallerini oynarken çok zevk aldım gerçekten çok çılgın şeyler yaptım harikaydı
puanım ;
2-TheFabulos(ben yazım yanlışı yapmadım adamlar rock/n\ roll grubu) Freebirds
gerçekten 2016 da hall of fame olan okadar çok yetenekli güreşçi varki... ayrıca oyun 2017 nin başlarınıda içeriyor ve kurt angle 2017 ocakta hall of fame oldu
bunlar yerine kesinlikle kurt angle gelebilirdi.
Her neyse hikaye klasik bir takımın diğer takımlarla maçları hiçbir hikaye yoktu neredeyse taki ilk maçta başlayana kadar sonra bi şükür çektim sıkılarak ilk maçı bitirdim
2. maçtada aynı hikayeye benzer bir şey vardı şükür çektim sonra yine sıkılarak bitirdim
kısacası hiç tanımadığım ve berbat bir move-set kullanan adamlarla oynadım ayrıca görevlerde bi adamla ring dışındaki rakip takım elemanını dövmemi falan istiyor iki saat dayak yiyorsun rakibin tag vermesi için
puanım ;
3-Big Boss Man
özellikle gimmicki ile(karakter rolü nası john cena iyi bi karakter işte wwe nin yüzü ise big boss mande polis karakterinde) çoğu PW severin sevdiği bir güreşçi.
Hikayesini sevdim özellikle polis bastonunu alıp adamın sırtına vurması falan .P tek maç olması üzücüydü şu tag team i 1 maç yapıp big boss man'ı 2 maç yapabilirlerdi
gerçekten big boss man ve big show maçını oynamak çok keyifliydi
puanım ;
4-Jacquelin
gerçekten çoğu diva (kadın güreşçi) yeteneksiz fakat bu kadınla oynamak gayet zevkliydi
özellikle hareketleri finisherı vs. çok güçlüydü bildiğin tek atıyordu
yada rakip güçsüzdür belki kim bilebilirki
tek eksiği hiçbir hikaye yoktu ama rakibi pat küt pat küt dövme görevlerini çok eğlenerek yaptım
puanım ;
Vee son olarak geldik main event'e
hepimizin beklentisi büyük çünkü bu son maç !
5-The GodFather
abi ciddi ciddi bu adamı main eventte görünce haykırarak çıldırdım
adamın öyle sayko bi gimmicki varki
nası diyim siz tropikal bi adaya gittiniz orda limbo yapan şapkalı dayılar olur ya
hah aynısı işte
ve oynadığımız wrestlemania 32'de bir dream match ._.
hani rakibide çok sayko bir şey papa çaça mı öyle birşeydi
adam taunt yapınca biz korkudan 20 sn reversleyemiyoruz sırf bu yüzden 3 kere tekrarladım maçı ve eşşek sudan gelene kadar sövdüm
adamımızın finisher ve signaturesi berbat,7 yaşındaki çocuk bile oyuncak ayısıyla yapabilir
gerçek wwe dede böyle işliyor biz undertaker vs john cena wrestlemania 33 main event bekliyoruz dream match olarak
adamlar undetaker vs orman reiiis koyuyor
oyundada bu bir dream match (gerçek bile değil yani) ve bukadar saçma bir dream match olamaz
oynarken nefret ettim tek güldüğüm şey güreşçimizin hareketleriydi
senaryo aynı şekilde yoktu cutscene falan
bunun askine dream matchı kendimiz ayarlayabilseydik kesinlikle Undertaker vs AjStyles yapardım
puanım ;
====================================================================================================
Teknik olarak hall of fame showcase böyle geçti önce süper başladı sting ile ardından tag teamde bozdu sonra big bossmande yeniden toparladı ve diva ablamızda yükselirken main event süper bir şey olacak diye bekledim ve karşıma son maç çıktı...
ortalama puan ; 2,89
benim showcase'e verdiğim puan ve etkenler ;
Sting Hikayesi +1,5
TagTeam Hikayesi +0,5
Big Boss Man +1
Diva hikayesi +1,5
Main Event +0
Sürpriz bir şekilde showcase çıkması +1
+
--------------------------------------------------
Toplam puan ; 5,5/7,5
konumu okurken sıkılmamanız için saygılı stayla falan yazmadım düzgün anlatım falan deil direk karşımdakine anlatır gibi yazdım
şimdi sizi hall of fame showcase fotoğrafları ve
hall of fame showcase yayınlanmış bende işsiz gibi bitirdim çıktığı gibi
burdada görüşlerimi yazcam işte çok bir şey yok
öncelikle bu seneki showcase hakkında bilgilendireyim
geçen senekinin aksine bu sefer tek bir showcase var (normalde çıkarmayacaklardı bunada şükür) ve 4'ü erkek ve bir bayan olmak üzere5 adet güreşçinin hikayesini oynayacağızv
öncelikle hikayeleri teker teker eleştirip sonuca bağlayacağım
1-Sting
adamın hikayesi mükemmeldi kesinlikle oyunda kullanacağım yeni açılan hallerini oynarken çok zevk aldım gerçekten çok çılgın şeyler yaptım harikaydı
puanım ;
2-TheFabulos(ben yazım yanlışı yapmadım adamlar rock/n\ roll grubu) Freebirds
gerçekten 2016 da hall of fame olan okadar çok yetenekli güreşçi varki... ayrıca oyun 2017 nin başlarınıda içeriyor ve kurt angle 2017 ocakta hall of fame oldu
bunlar yerine kesinlikle kurt angle gelebilirdi.
Her neyse hikaye klasik bir takımın diğer takımlarla maçları hiçbir hikaye yoktu neredeyse taki ilk maçta başlayana kadar sonra bi şükür çektim sıkılarak ilk maçı bitirdim
2. maçtada aynı hikayeye benzer bir şey vardı şükür çektim sonra yine sıkılarak bitirdim
kısacası hiç tanımadığım ve berbat bir move-set kullanan adamlarla oynadım ayrıca görevlerde bi adamla ring dışındaki rakip takım elemanını dövmemi falan istiyor iki saat dayak yiyorsun rakibin tag vermesi için
puanım ;
3-Big Boss Man
özellikle gimmicki ile(karakter rolü nası john cena iyi bi karakter işte wwe nin yüzü ise big boss mande polis karakterinde) çoğu PW severin sevdiği bir güreşçi.
Hikayesini sevdim özellikle polis bastonunu alıp adamın sırtına vurması falan .P tek maç olması üzücüydü şu tag team i 1 maç yapıp big boss man'ı 2 maç yapabilirlerdi
gerçekten big boss man ve big show maçını oynamak çok keyifliydi
puanım ;
4-Jacquelin
gerçekten çoğu diva (kadın güreşçi) yeteneksiz fakat bu kadınla oynamak gayet zevkliydi
özellikle hareketleri finisherı vs. çok güçlüydü bildiğin tek atıyordu
tek eksiği hiçbir hikaye yoktu ama rakibi pat küt pat küt dövme görevlerini çok eğlenerek yaptım
puanım ;
Vee son olarak geldik main event'e
hepimizin beklentisi büyük çünkü bu son maç !
5-The GodFather
abi ciddi ciddi bu adamı main eventte görünce haykırarak çıldırdım
adamın öyle sayko bi gimmicki varki
nası diyim siz tropikal bi adaya gittiniz orda limbo yapan şapkalı dayılar olur ya
hah aynısı işte
ve oynadığımız wrestlemania 32'de bir dream match ._.
hani rakibide çok sayko bir şey papa çaça mı öyle birşeydi
adam taunt yapınca biz korkudan 20 sn reversleyemiyoruz sırf bu yüzden 3 kere tekrarladım maçı ve eşşek sudan gelene kadar sövdüm
adamımızın finisher ve signaturesi berbat,7 yaşındaki çocuk bile oyuncak ayısıyla yapabilir
gerçek wwe dede böyle işliyor biz undertaker vs john cena wrestlemania 33 main event bekliyoruz dream match olarak
adamlar undetaker vs orman reiiis koyuyor
oyundada bu bir dream match (gerçek bile değil yani) ve bukadar saçma bir dream match olamaz
oynarken nefret ettim tek güldüğüm şey güreşçimizin hareketleriydi
senaryo aynı şekilde yoktu cutscene falan
bunun askine dream matchı kendimiz ayarlayabilseydik kesinlikle Undertaker vs AjStyles yapardım
puanım ;
====================================================================================================
Teknik olarak hall of fame showcase böyle geçti önce süper başladı sting ile ardından tag teamde bozdu sonra big bossmande yeniden toparladı ve diva ablamızda yükselirken main event süper bir şey olacak diye bekledim ve karşıma son maç çıktı...
ortalama puan ; 2,89
benim showcase'e verdiğim puan ve etkenler ;
Sting Hikayesi +1,5
TagTeam Hikayesi +0,5
Big Boss Man +1
Diva hikayesi +1,5
Main Event +0
Sürpriz bir şekilde showcase çıkması +1
+
--------------------------------------------------
Toplam puan ; 5,5/7,5
konumu okurken sıkılmamanız için saygılı stayla falan yazmadım düzgün anlatım falan deil direk karşımdakine anlatır gibi yazdım
şimdi sizi hall of fame showcase fotoğrafları ve
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
baş başa bırakıyorum