YgtGamingTR
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hepinize Merhabalar forumdaşlarım wwe2k17 sonunda pc ye çıkan bu sefer bizi 6 ay bekletmeyen wwe2k17 pc için bomba gibi geliyor !
öncelikle oyunun içerikleri :
oyun 2ye ayrılıyor
normal ve deluxe edition
deluxe editionda tüm dlc lere 175 tl vermek yerine 50 tl ödüyorsunuz ve şubatın 7 sine kadar deluxe edition %15 normal %10 indirimli !
deluxe edition yazısı :
Ana oyuna ek olarak, WWE 2K17 PC Digital Deluxe'ta 20'den fazla karakter, 50 yeni hareket ve birçok ek içeriğe erişim bulunur.
50$ üzerinde değere sahip DLC içeriği!
WWE 2K17 MyPlayer Kick Start(kariyer oynayanların 90 overalla kadar sp ödemeden güreşçisini güçlendirmesini sağlıyor)
NXT Enhancement Pack(nxt deki yıldızları açıyor)
Accelerator(herşeyin kilidini açıyor bir hile koduda diyebiliriz)
Legends Pack(oyunda olmayan extra efsanelerle oynamanızı sağlıyor)
New Moves Pack(oyuna tam tamına 50 adet yeni hamle ekliyor örnek olarak fireball punch)
- Ankle Lock 2
- Straight Jacket Backstabber
- Electric Chair Half Nelson Driver
- Fireman's Carry Side Slam
- B.F.T.
- Fallaway Moonsault Slam
- Wrist Clutch Lever Pull
- Vertical Leap Senton Bomb
- Machine Gun Knife Edge Chops
- Electric Chair Driver
- Rope Step Tope Con Hilo
- Sit-Out Chickenwing Facebuster
- Gory Special Flatliner
- Sit-Out Full Nelson Facebuster
- Euro Uppercut Combo
- Arm Wringer Pele Kick
- Diced Bread
- Full Nelson Reverse STO
- Middle Rope Neckbreaker*
- Snapmare & Single Leg Dropkick
- Slingshot Spear
- Rope Hung Flatliner
- Bridging Fujiwara Armbar
- Jumping Knee Strike 7
- Gourdbuster G.T.S.
- Arm Trapped Crossface 2
- Fujiwara Armbar 3
- Superkick/Knee Smash Combo
- Fist Drop/Shooting Star Combo
- Wishbone
- Thunder Valley
- Brainbuster/Roundhouse Kick
- Diving Codebreaker
- Deadlift Falcon Arrow
- Back Suplex Facebuster 2
- Air Raid Crash Neckbreaker
- Springboard Cutter
- Pop-Up Cutter
- TJP 1
- TJP 2
- TJP 3*
- Headstand Headscissor
- TJP Clutch
- Two Amigos
- Pop-Up Up Kick
- Diving Elbro Drop
- Face Wash Combo
- Swing Out Neckbreaker
- Fireball Punch
- Eight Second Ride
- Ankle Lock 3
- Slingshot Complete Shot
Hall of Fame Showcase(ileride hikaye modu eklenecek ve siz buna sahip olacaksınız)
Tüm DLC'ler başlangıçta mevcut değildir.(alıntıdır)
Oyundaki Yenilikler wwe2k16 dan farkı ne ?
bu oyunu 7 şubattan önce satın alırsanız size ek olarak goldberg pack geliyor özellikleri ;PC'ye özel olan WWE 2K17 PC Standard Edition, Goldberg Pack'i içerir!
- Oynanabilir, siyah taytlı WCW Goldberg
- Oynanabilir, siyah ve beyaz taytlı WWE Goldberg
- İki Oynanabilir Arena: WCW Monday Nitro ve Halloween Havoc
Sürükleyici Oynanış ve Fazlası:
Binlerce yeni hamle ve animasyon, sahne arkası ve arena içi dövüşleri ve WWE ile NXT Superstar ve Legend'larından oluşan şimdiye kadarki en büyük roster ile en gerçekçi grafiklere sahip ve en fazla arena bulunduran en fazla hamle bulunduran WWE oyunu deneyimini tecrübe edin.(%50 alıntıdır)
////\\\\\
Çoğu oyuncu ve benimde beklediğim bir özellik
Güçlü W Creations:
Create a Video ve Create a Victory gibi yeni seçenekler ve Highlight Replay sistemini içeren şimdiye kadarki en kapsamlı W creations ile kendinize özel WWE'yi yaratın ve geliştirin. Yeni özellikler ve ek içeriklerle en muhteşem özel Superstar'ları, Arena'ları ve Championship'leri oluşturabilirsiniz.
create video nedir ? güreşçinizin girişini yaparken arkada oynayan titantronu (müzikli videosudur) peki create a victory nedir ? güreşçiniz kazandığında yaptığı sevinç.
////\\\\
yine ben dail birçok pw severin beklediği bir özellik
Yeni Promo Engine ile MyCAREER ve WWE Universe:
Yepyeni Promo Engine MyCAREER ve WWE Universe modlarında WWE Superstar'larının dramatikliğine ve kişiliğine hayat veriyor. Kelimelerinizi dikkatlice seçin ve rakiplerinizi kışkırtın, çekişme tohumları ekin veya ittifaklar kurun. Sözleriniz, karakterleriniz WWE Hall of Fame üyesi olabilmek için NXT ve WWE basamaklarını tırmanırken onları şekillendirecek! WWE 2K17'ye özel yeni bir alt hikayede Paul Heyman Guy olun.
Promo nedir ? sözlü olarak birine meydan okuduğunuz yada geri dönme açıklamaları vb. yaptığınız sözlü konuşma,duyurudur. Paul Heyman Guy nedir ? paul heyman isimli menajerin güreşçilerine Paul Heyman Guy deniyor.
Sean "Diddy" Combs, nam-ı diğer "Puff Daddy" imzalı oyun müziği:
Twenty One Pilots, French Montana ve Black Sabbath gibi müzik endüstrisinin en büyük isimlerini içeren, Müzik Prodüktörü Sean "Diddy" Combs, nam-ı diğer "Puff Daddy" tarafından düzenlenen, yıldızlarla dolu oyun müziğinin keyfini çıkarın!
////\\\\
Oyun İçinden Görüntüler
Roster (fotoğrafı ümidinin videosundan aldım)
Oyun İçi Görüntüler (resmi görüntüler)
Sistem Gereksinimleri Ve Çıkış Tarihi :
Oyunumuz 7 şubatta çıkıyor bu yüzden 7 şubata kadar bir indirim söz konusu
MİNİMUM:
- İşletim Sistemi: 64-bit: Windows® 7 (latest updates)
- İşlemci: Intel Core i5-3550 / AMD FX 8150
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 660 / Radeon HD 7770
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX 9.0c compatible sound card
- İlave Notlar: At least 2 GB DDR Video Memory
ÖNERİLEN:- İşletim Sistemi: 64-bit: Windows® 7, Windows® 8 (8.1) or Windows® 10 (latest updates)
- İşlemci: Intel Core i7 3770 / AMD FX-8350
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX 9.0c compatible sound card
- İşletim Sistemi: 64-bit: Windows® 7, Windows® 8 (8.1) or Windows® 10 (latest updates)
- İşletim Sistemi: 64-bit: Windows® 7 (latest updates)
Oyunun çok güzel olduğunu düşünüyorum ve grafikleriyle en iyi wwe2k oyunu bile olabilir menü dizaynını çok beğendim ve roster görüntüsünü benim için nasıl bir deneyim olacak bilmiyorum çünkü ön siparişteyken wwe2k17 delux edition alıp wwe2k17 universe serisi çekmeyi planlıyorum. Oyuna puanım 4/5 nedenmi kariyer modu izlediğime göre çok kötü geçiyordu smackdownda güreşenler için oyun illa bizi rawa çekmeye zorluyor.
ve son olarak konumu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
'nı vererek bitirmek istiyorumKonumu Okuduğunuz için teşekkür ederim iyi forumlar !
Oyun Fragmanı
Son düzenleme: