Wynncraft deneyeyim dedim

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir oyunda ya da bir oyundaki bir türde stabil kalamıyorum şu sıralar, bu kez de Wynncraft oynamak istedim. Seri değil, az buçuk fikriniz olsun diye az buçuk bir Wynncraft videosu. Aslında daha uzun çekecektim ama bayılıyorum yorgunluktan, bunu paylaşıp uyuyacağım sanırım. Bugün başka paylaşım yapamayabilirim :(.

-henüz işlenme sırasında olduğu için videonun 720p haline gelmesi biraz zaman alabilir-

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
WynnCraft güzel bir sunucu ama sıkıldım tek başıma oynaya oynaya :/
Bir de 3- dakikadan sonra öyle bir lag giriyorki lag olmasın diye girmediğim sunucu kalmadı.

(Videoyu izlemedim, şu an izleyemem. Ama izleyeceğim.)

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
WynnCraft güzel bir sunucu ama sıkıldım tek başıma oynaya oynaya :/
Bir de 3- dakikadan sonra öyle bir lag giriyorki lag olmasın diye girmediğim sunucu kalmadı.

(Videoyu izlemedim, şu an izleyemem. Ama izleyeceğim.)
Lag durumu bende de çok oldu :( Hatta iki üç kere çekmek zorunda kaldım oyunu sırf lagdan ötürü oynayamadığım için. Teşekkür ederim :3

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Ben Zamanında BFChicken Gamers Forumunu Toplayıp WynnCraft'da 7-8 Kişi Olarak Sürekli Kasılırdık.Eğer Ara Sıra Yardım İstersen Görev vs yardım edebilirim.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen video çekme lütfen !

İlgi çekmek için sadece garip garip sesler çıkartıp ekrana odaklan ' mamızı ister gibi idin lakin o kadar sıktın sadece4 Dk dayana bildim.

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen video çekme lütfen !

İlgi çekmek için sadece garip garip sesler çıkartıp ekrana odaklan ' mamızı ister gibi idin lakin o kadar sıktın sadece4 Dk dayana bildim.
Amacım anlaşılmış..

İtiraf ediyorum;

Bütün istediğim ekrana odaklan ' manız. Şu'and a yazı'ma odaklan'manız için abuk subuk boşl uklar ve k'esme işaretler i yapıyor um. Gerç ek amac'ım fenom en olm' ak. Teş'ekkürler yorum un içi n. Umarı'm bu yazıyı5 saniye'den fazl a okuyabilir siniz.

Ah bir de, retrica yerine camwow dene. Daha çok dikkat çekersin (ben hep öyle yapıyorum dikkat çekmek ve odak noktası olmak için).

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Fenomenlik mi istiyorsun ..
Hmm
Etraftaki En Popüler insanları izle bkz ( Yürüye Uçah , Samsun galaxy tab 3 , kimse kimsenin hayatına karışamaz lakinki öyle değildir , Abone Dansı )
Gibi Saçma Sapan Bir Video Seni Fenomen Yapacaktır.
Çık Birşeylerini Salla Herkesten Fazla izlenirsin.
Anlatmak istediğim de buydu zaten :|. İstemiyorum fenomenlik ya da ilgi çekmek vs. Sevdiğim için yapıyorum başından beri. 10 gün falan oldu sanırım paylaşıma başlayalı, mikrofonum ya da kameram yok telefonunkini kullanıyorum bu da her video için upload ile birlikte video 10 dakika bile olsa 2 saat falan uğraşmak demek oluyor. Eğlenmesem bu kadar uğraşmazdım, 19 video 38 saat emeğe denk geliyo böyle düşünürsek zaten. 38 saat dikkat çekmek için uğraşıp 32 abone yapmak yerine random follow4follow saçmalığına girip daha fazlasını yapabilirim 3-5 saatte sanırım.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
WynnCraft ne bilmiyorum, duymadım, görmedim *Visa versa*
*Biliyor*
*No-Pre olduğundan bir kenarda ağlıyor*

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Neden böyle bir şeyi bilip de bilmiyorum yapayım ki? Hayır yani bu bana ne kazandırabilir? Neden yaptığım işte bir art niyet olduğunu düşünüyorsunuz, ciddi anlayamıyorum bazılarınızı
Ya yanlış anladın o söz sana değil :(
Demek istediğim "Videoyu görmezden gelip Premium olmadığım için bir kenarda ağlıyorum" olacak :(

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya yanlış anladın o söz sana değil :(
Demek istediğim "Videoyu görmezden gelip Premium olmadığım için bir kenarda ağlıyorum" olacak :(
Ov, kusra bakma hocam şimdi böyle yazdın harbi üzüldüm yazdığım şeye. Bir an herkesin bana düşman olmaya çalıştığı hissine kapılmışlıkla yazmış olabilirim :(.