Yardım x

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Dediğimi yaparsanız cözülecektir hata Essentials Protec Kaldırırsanız engelemez ve size bir zararıda dokunmaz zaten essentials kendsini bu işlemi görüyor
 

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Pluginlerin hepsini silip test sunucusunda tek tek yükleyerek deneyin hangi plugin bunu yapıyor. Sonra o pluginin ismiyle birlikte linkini buraya atın.
Ayrıca paket yapımcısının alakası nedir? Paket yapımcısı arkadaslar belirli pluginleri bir araya getirerek dosyalarını editleyerek ufak çaplı bir iş yaparlar. Onun yerine plugin.yml'deki bilgilere bakarak yazara bulunduğu platformdan ticket açabilirsin. Tabi ilkte dediğim gibi plugini bularak.
 

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusruma bakmayın foruma uzun bir zamandır giremiyorum. Skypeden bana ulaşsaydınız yardımcı olabilirdim. Öncelikle Plugins >> WorldGuard >> worlds >> world >> blacklist.txt dosyasını silip /wg reload yazmanız yeterli. Yada oyuna reload çekin sorun kalkacaktır. Daha doğrusu bu sorun değil bir korumadır. Yani kendi tarzımca bir önlem yöntemidir. Önlem alma sebebim şu; Oyuncular tarafından lapise ağaç vs.. dikiliyor ve gökdelen vs... mimariler yapıyorlar buda lapisin mimarisini bozuyor ve üst katmana kadar çıkabiliyorlar. Üstüne ağaçları çakmakla ateşe verebiliyorlar bende uğraşmak istemeyip bu yöntemi tercih ettim.
 
Üst