x

Friones

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekran kartın nedir ? Ekran kartın da fena değilse Gta 3 serisine kadar oynayabilirsin. Gta 4 ve Gta 5 açabilir ama açarsa da kasar.

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Ekran kartın nedir ? Ekran kartın da fena değilse Gta 3 serisine kadar oynayabilirsin. Gta 4 ve Gta 5 açabilir ama açarsa da kasar.
:D GTA 3 ilk 3d GTA bi zahmet kaldırsın :D gta vice den önce çıktı sonuçta gta 3 ekran kartın güzelse gta 5 i bile orta ayarlarda kaldırır bence sen yinede düşük ayarda oyna ama :D arada fps düşmesi olabilir.
GTA 3 ün ilk 3d gta olduğuna inanmayanlara (hep öyle tipler olurya inat eder dururlar D: ondan atıyom)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2 farklı site attım işte daha ne kanıtı D: aslında 3 de sitenin biri görünmüyor nedense D: link forum.gamer oluyor :D .

Friones

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:D GTA 3 ilk 3d GTA bi zahmet kaldırsın :D gta vice den önce çıktı sonuçta gta 3 ekran kartın güzelse gta 5 i bile orta ayarlarda kaldırır bence sen yinede düşük ayarda oyna ama :D arada fps düşmesi olabilir.
GTA 3 ün ilk 3d gta olduğuna inanmayanlara (hep öyle tipler olurya inat eder dururlar D: ondan atıyom)

2 farklı site attım işte daha ne kanıtı D: aslında 3 de sitenin biri görünmüyor nedense D: link forum.gamer oluyor :D .
Yani işte kasabilir derken onu anlatmak istedim fakat yanlış anlattım sanırsam. Ekran kartını bilmediğim için böyle yazdım.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
O işlemci varsa kaliteli bir ekran kartını besliyordur. Bu şekilde ele alındığında GTA 4'ü medium, high seviyede, GTA 5'i ise low, medium ayarlarda kaldırabilir.

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Gta 4 için

• İşletim Sistemi: Windows XP SP3 veya Vista SP1.
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo 1,8 GHz, AMD Athlon X2 64 2,4 GHz.
  • Bellek: 1,5 GB RAM.
  • Disk Alanı: 16 GB.
  • Ekran Kartı: 256 MB Nvidia 7900, ATI X1900.

Gta 5 için

• İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1.
  • İşlemci: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPU) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPU)
  • Bellek: 8GB.
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB.
  • Ses kartı: %100 DirectX 10 uyumlu.