PioneTR
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Değerli Konuklar. Süsleme Püsleme ile uğraşmak istemiyorum zaten işim başından aşkın direk konuya girmek istiyorum
1 ilk olarak sunucumuz şu an deneme aşamasındadır. Bu yüzden ip'miz her zaman değişmektedir.
2 bana discord'dan anlıyan bir kişi lazım. Discord sunucumuzdan yeni ip leri atmak ve önemli duyuru vb. şeyleri yapmak için.
3 Şuanda S*****P**'dan premium olarak açtığımız sunucumuz vardır. en kısa sürede Bat*****'a geçiceğiz. para konusunda sorunumuz yok
4 Başvuru Discord adresim'den olacaktır.
----------------------------------------------------------------
Açık Olan Alımlar.
2 adet discord rehberi
2 adet discord admini
Duyuru : Discord'da yetkili olan arkadaşlar sunucu'da yetkili olamıyacaktır. sebebi ise 2 işi birden yapmasını istemediğimden'dir.
Oyun İçi Alımlar
Beyler. Ben oyundaki herşeyi yaptım ve herşeyi anlıyorum pl skrpt, daha aklınıza gelen herşeyi, fakat sizi kırmayacağım 2 adet OP Arıyorum.
OP Ne demek?
OP Oyunda her türlü yetkisi olan arkadaşlarımıza denir. Aklınıza gelebilecek her türlü yetkiye sahiplerdir. ve bu iş çok ciddir bu yüzden +16 alımlarımız olucaktır. 11 yaşında olup 20 yaşındayım diyen kardeşlerime burdan sesleniyorum. Yapmayın anlarsam cidden sizin için iyi olmaz =/
Şimdi discord adresim şudur değerli dostlar.
>< Alonso ♪#8264
---------------------------------------------------------------
Şimdi'den başarılar dilerim...
İyi Forumlar...
Deneme Sunucumuzdur..
[ Discord ]
1 ilk olarak sunucumuz şu an deneme aşamasındadır. Bu yüzden ip'miz her zaman değişmektedir.
2 bana discord'dan anlıyan bir kişi lazım. Discord sunucumuzdan yeni ip leri atmak ve önemli duyuru vb. şeyleri yapmak için.
3 Şuanda S*****P**'dan premium olarak açtığımız sunucumuz vardır. en kısa sürede Bat*****'a geçiceğiz. para konusunda sorunumuz yok
4 Başvuru Discord adresim'den olacaktır.
Açık Olan Alımlar.
2 adet discord rehberi
2 adet discord admini
Duyuru : Discord'da yetkili olan arkadaşlar sunucu'da yetkili olamıyacaktır. sebebi ise 2 işi birden yapmasını istemediğimden'dir.
Oyun İçi Alımlar
Beyler. Ben oyundaki herşeyi yaptım ve herşeyi anlıyorum pl skrpt, daha aklınıza gelen herşeyi, fakat sizi kırmayacağım 2 adet OP Arıyorum.
OP Ne demek?
OP Oyunda her türlü yetkisi olan arkadaşlarımıza denir. Aklınıza gelebilecek her türlü yetkiye sahiplerdir. ve bu iş çok ciddir bu yüzden +16 alımlarımız olucaktır. 11 yaşında olup 20 yaşındayım diyen kardeşlerime burdan sesleniyorum. Yapmayın anlarsam cidden sizin için iyi olmaz =/
Şimdi discord adresim şudur değerli dostlar.
>< Alonso ♪#8264
İyi Forumlar...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Deneme Sunucumuzdur..
[ Discord ]
Son düzenleme: