Xbox one vs PS4 vs PC

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar max 2500-2700 tl ye bilgisayar yada oyun konsolu almayı düşünüyorum. Playstation 4 ün donanımları Xbox one dan çok daha iyi olduğunu gördüm. Örneğin xboxta ddr3 ram varken ps4 te gddr5 ram var. Ve ps4 ün ekran kartı xboxtan 0.35 teraflop daha güçlü. Ama xbox one daha çok övülüyor. Pc konusuna gelirsek konsol yerine bu sistemi mi toplamalıyım?
[/url][/IMG]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ps4 veya Xbox One Aldığın Zaman Tüm Oyunları Orjinal Alman Lazım Kırılmış Konsollar Tamamen Çöp Oluyor
Bir Konsol Sana Oyundan Başka Hiçbir İmkan Sunmuyor Ama Aldığın PC Her Türlü İmkanı Sunuyor Sana
Aldığın Sistem O Bütçeye Göre Pek İç Açıcı Değil HDD Yok Yerine SSD Koymuşsun Alt Taraflarda Varsa Bilmiyorum Ama SSD Olmadan Kat Kat İyi Bir Sistem Toplanır O Fiyata Ve Bütçe 1500 TL Civarı Değilse Konsol Hiç Tavsiye Etmem

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
PC Master!
Bilgisayar alacaksan geniş bir bütçeye sahip olmalısın.

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@umut_ 'a katılıyorum aynı zamanda bu "exculisive oyunları istiyormusun ?" sorusunun cevabına da bakmakta PS4 te Bloodborne , inFAMOUS , God Of War vb. oyunları oynamama gerek yok diyorsan gönül rahatlılığıyla PC toplaya bilirsin.

Son düzenleme:

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
@umut_ 'a katılıyorum aynı zamanda bu "exculisive oyunları istiyormusun ?" sorusunun cevabına da bakmakta PS4 te Bloodborne , Infamous , God Of War vb. oyunları oynamama gerek yok diyorsan gönül rahatlılığıyla PC toplaya bilirsin.
Düzeltme yapıyım da
Infamous değil inFAMOUS :(
(Gereksiz takıntımdan dolayı özür dilerim.)
Ayrıca daha God of War'dan ses soluk yok.Remastered dersek saymam ben onu exclusive.PS3 için özeldi oyun şimdide tekrar port ediliyor PS4'e.Ama Uncharted 4,The Last Guardian ve The Last Of Us 2 (Merica Ding Yeah!Freedom La La La La!) olabilir.
Ekleme:Bence PC bi yandan daha iyi artık.Eskiden PC'ye çıkmayıp sırf gıcıklığına konsollara çıkan oyunlar bile artık PC'de.Eğer Exclusive oyun oynayacaksanda kiralarsın konsol oynarsın.

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sistemin yarısının değişmesi lazım :( ben 970 sığdırırdım o sisteme..
en fazla bu kadar sıkıştırabildim. Ama hala bütçemi aşıyor :(
[DOUBLEPOST=1435678237,1435678160][/DOUBLEPOST]
Ps4 veya Xbox One Aldığın Zaman Tüm Oyunları Orjinal Alman Lazım Kırılmış Konsollar Tamamen Çöp Oluyor
Bir Konsol Sana Oyundan Başka Hiçbir İmkan Sunmuyor Ama Aldığın PC Her Türlü İmkanı Sunuyor Sana
Aldığın Sistem O Bütçeye Göre Pek İç Açıcı Değil HDD Yok Yerine SSD Koymuşsun Alt Taraflarda Varsa Bilmiyorum Ama SSD Olmadan Kat Kat İyi Bir Sistem Toplanır O Fiyata Ve Bütçe 1500 TL Civarı Değilse Konsol Hiç Tavsiye Etmem
Günümüzde SSD siz pek sistem toplanmıyor. SSD nin HDD den ne kadar hızlı olduğunu anlatmama gerek yoktur umarım :)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Günümüzde SSD siz pek sistem toplanmıyor. SSD nin HDD den ne kadar hızlı olduğunu anlatmama gerek yoktur umarım :)
O vakit sen sıkıştıramıyorsun.

Eğer ille de ssd diyorsan ve amd onusunda bir sıkıntın yoksa bir amd işlemci alıp SSD sığdırabilirim belki...
Tabii bu sığdıracağım iddiam için idi. Eğer daha sonradan uzun süre(7 yıl kadar) upgrade yapmayacaksan. Anakart'ı biraz daha iyi alman hiç fena olmaz...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ssd İle Hdd Arasında Ne Kadar Hız Farkı Olduğunu Söylermisin Bana Allah İçin :p
Bana Göre 4K Bütçeden az Hiçbir Sisteme SSD Gerekmiyor Ondada Alacağın Ssd Min 240 Gb Olmalı Oda Çok Fazla Oyun Bağımlısıysan Heleki Benim Gibi Oyunla İşin Olmuyor Tıraş Olur Gibi Haftada 1 Oyun Zor Oynuyorsan Ssd Tamamen Çöp
Gerçi Max 2-3 Sn Hız Farklı İçin 1 TB Alacağın Fiyata 120 Gb Almak Saçmalık Geliyor Bana Alacaksan +10 K Sistemlere Alacaksın Onları Oda 500 Gb Veya 1 Tb Ssd İle Olacak Yoksa 2 Oyun Ssd De Geri Kalan 88 Oyun Hdd De Olmaz

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen HDD koymicaksan o sisteme 5 tane daha ssd lazım :/ Eğer gaming pc yapacaksan :)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ssd İle Hdd Arasında Ne Kadar Hız Farkı Olduğunu Söylermisin Bana Allah İçin :p
Bana Göre 4K Bütçeden az Hiçbir Sisteme SSD Gerekmiyor Ondada Alacağın Ssd Min 240 Gb Olmalı Oda Çok Fazla Oyun Bağımlısıysan Heleki Benim Gibi Oyunla İşin Olmuyor Tıraş Olur Gibi Haftada 1 Oyun Zor Oynuyorsan Ssd Tamamen Çöp
Gerçi Max 2-3 Sn Hız Farklı İçin 1 TB Alacağın Fiyata 120 Gb Almak Saçmalık Geliyor Bana Alacaksan +10 K Sistemlere Alacaksın Onları Oda 500 Gb Veya 1 Tb Ssd İle Olacak Yoksa 2 Oyun Ssd De Geri Kalan 88 Oyun Hdd De Olmaz
140 kata kadar çıkabiliyor :( sıralı okumaları değil 4k yı karşılaştıracaksın.(çözünürlük olan 4k değil)

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ssd İle Hdd Arasında Ne Kadar Hız Farkı Olduğunu Söylermisin Bana Allah İçin [emoji14]
Ortalama 150 kat desem [emoji14]
Windowsun açılış hızı, oyunların açılış hızı, oyun içi fps... Özellikle bazı oyunlar az yer kaplasın diye daha fazla sıkıştırılıyor ve onca dosya açılırken oyun içinde haliyle yavaşlama oluyor. SSD kullandın mı rahatsın kısaca.